Γκάζια… μόνο σε αγώνες δρόμου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επειδή πολλά γράφονται στην τύχη (;), σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γκατούζο τα “έχωσε” στους παίκτες του στην ανάπαυλα του φιλικού με τα Χανιά, μόνο που ο Ιταλός παρέμεινε στον πάγκο και δεν ανέβηκε καν στα αποδυτήρια!

Με τίτλο “Γκάζια από Γκατούζο στον ΟΦΗ”, υπάρχει δημοσίευμα από την εφημερίδα Goal που αναφέρει ότι ο 36χρονος τεχνικός τα έχωσε στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση του πρώτου 45λεπτου στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Χανιά. Μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο και λόγω του κακού καιρού, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έφυγαν για τα αποδυτήρια προκειμένου να πάνε στο γυμναστήριο όπου συνέχισαν την προπόνηση τους.

Ο Γκατούζο παρέμεινε στο γήπεδο, μαζί με τον Τζίτζι Ρίτσιο και ενώ οι υπόλοιποι 11 έκαναν ζέσταμα ο Ιταλός τους έδινε οδηγίες για το δεύτερο ημίχρονο. Κάτι που το είδαν όλοι όσοι ήταν στο “Βαρδινογιάννειο” – όπως και το Gentikoule που κάλυψε το παιχνίδι. Όπως επίσης οι κατά φαντασίαν… ρεπόρτερ έμαθαν ότι στο ΒΑΚ ήταν μόνο 1 δημοσιογράφος ενώ ήταν 5 από 2 διαφορετικές εφημερίδες και 3 διαφορετικές ιστοσελίδες…

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook