“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 28 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Καυτή είναι η εβδομάδα που ακολουθεί για τον ΟΦΗ, αφού μέσα σε επτά μέρες δίνει τρία ματς… φωτιά, όπου θέλει την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. Παίζει μέ ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλη και Λεβαδειακό μέσα σε μια εβδομάδα και όπως είναι λογικό, στην ομάδα του Ηρακλείου έχουν… κεντράρει σε αυτά τα τρία ματς. Βέβαια το κακό για τον προπονητή Τζενάρο Γκατούζο είναι πως αντιμετωπίζει αγωνιστή κά προβλήματα και δεν θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Συγκεκριμένα, ο Τζορτζ είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ, ενώ εκτός είναι σίγουρα και οι τραυματίες Κάλαϊτζιτς, Περογαμβράκης. Από εκεί και πέρα, θέμα υπάρχει και με τους Κουτσιανικούλη, Μείτέ, οι οποίοι δεν είναι 100% έτοιμοι, ωστόσο υπάρχουν ελπίδες πως θα προλάβουν την κυριακάτικη αναμέτρηση. Αντίθετα, ο Απόνιο δεν κατά^ φερε ούτε χθες να προπονηθεί και έτσι τέθηκε εκτός μάχης και προστέθηκε στη λίστα των απόντων του ΟΦΗ.

Sportday

Ξαφνικό πρόβλημα με Απόνιο στον ΟΦΗ Με πολλά προβλήματα ετοιμάζεται ο ΟΦΗ να επιστρέψει στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις και συγκεκριμένα στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα που θα διεξαχθεί την Κυριακή στους «Ζωσιμάδες».
Εκτός των γνωστών προβλημάτων, ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αισθάνθηκε και ο Απόνιο οπότε και ακολούθησε θεραπεία και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ.
Ο Γκατούζο δεν μπορεί επίσης να υπολογίζει τον Περογαμβράκη. ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και είναι αγωνιστικά ανέτοιμος, ενώ Κουτσιανικούλης και Μεϊτέ δεν έχουν επίσης ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Σε αυτούς προστίθεται και ο Κάλαϊτζιτς. ο οποίος θα επιστρέψει αρχές του 2015. αλλά και ο Σίσιτς που αποτελεί παρελθόν.
Οσον αφορά τον αντικαταστάτη του Απόνιο. ο Γκατούζο σκέφτεται τη λύση του Μπανούση.
Απο εκεί και πέρα άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν. Λόρια. Μιλιάζες, Στάθης. Αντελέγε. Τριποτσέρης. Μακράς. Μερεμπασβίλι και Πετρόπουλος παραμένουν βασικές επιλογές του Γκατούζο για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ και ανάλογα με το πώς θα είναι οι Απόνιο και Κουτσιανικούλης θα αποφασίσει για τις άλλες δύο θέσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook