Τι έδειξαν οι «νέοι»…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πέντε νέα πρόσωπα έκαναν την εμφάνιση τους στο φιλικό του ΟΦΗ και το Gentikoule σας παρουσιάζει τι στοιχεία έδειξαν στην πρώτη τους εμφάνιση.

Αμπντεραούφ Ζαραμπί: Ο Γαλλοαλγερινός αμυντικός έδειξε ότι ήταν ανέτοιμος μιας και σε αρκετές φάσεις φάνηκε ότι δεν είχε την απαραίτητη φυσική κατάσταση. Παρ΄όλα αυτά έδειξε ότι διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση με το αριστερό πόδι ενώ ήταν και αρκετά δυνατός. Ωστόσο, είναι ανέτοιμος και για αυτόν τον λόγο δεν μπορούσαν να βγουν ακριβή συμπεράσματα.

Καρίμ Μπελουνές: Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ακούμπησε την μπάλα ελάχιστες φορές και αυτό ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι ο ΟΦΗ έπαιζε συνεχώς από την πλευρά του Φώτη Παπουλή. Πάντως έδειξε ότι διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση αν και δεν μπόρεσε να απειλήσει με ατομικές ενέργειες. Ωστόσο πιστώνεται την ασίστ στο γκολ του Κανελόπουλου

Χρήστος Κανελόπουλος: Ο 26χρονος επιθετικός πέτυχε το νικητήριο γκολ του ΟΦΗ δείχνοντας ότι έχει επαφή με τα γκολ. Το τέρμα που πέτυχε ήταν όμορφο σε εκτέλεση καθώς πρόλαβε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα «τσιμπώντας» την μπάλα πρώτος και σκάβοντας την, την πέρασε από πάνω του. Έδειξε κάποια θετικά στοιχεία όμως δεν μπορεί να κριθεί γιατί αγωνίστηκε στην επίθεση λίγα λεπτά μόλις.

Φρανσίσκο Ντονζελότ: Παίρνει τον μικρότερο βαθμό από εκείνους που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Αμυντικά, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα ενώ επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου. Με λίγες λέξεις, δεν έδειξε τίποτα απολύτως.

Γιώργος Στρατομήτρος: Δεν έδειξε τίποτα απολύτως στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε