«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 20 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.
GOAL: ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ OI ΟΠΑΔΟΙ
 Παρουσία αρκετών οπαδών του ΟΦΗ πραγματοποιήθηκε η χθεσινή τελευταία προπόνηση πριν από το σημερινό pais με τον Πλατανιά στα Περιβόλια. Οι φίλοι των «μελανόλευκων». σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο, βρέθηκαν δίπλα (στους παίκτες και τον Τζενάρο Γκατούζο. ζητώντας τους το «διπλό». Στον αγωνιστικό τομέα, τα προβλήματα για μία ακόμα φορά είναι πολλά, με τον Αντώνη Πετρόπουλο να επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης και να είναι ο μοναδικός διαθέσιμος στράικερ.
Ο ΑΛΕΣΑΝΤΡΟ ΝΤΕΛΙΣΑΝΤΙ, ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ TOY ΣTON ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΌ ΣΤΑΘΜΟ ATHLETIC RADIO 104.2, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΟ «GOAL». ΤΟΝΙΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.
Sportday: Κρητική «βεντέτα»
 Για την κόντρα των Χανιωτών με τους Ηρακλειώτες τα γνωρίζετε. Δεν περιμένατε ένα Πλατανιάς-ΟΦΗ για να γίνετε σοφότεροι. Να όμως που το σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι στα Περιβόλια θα έχει κάτι από… βεντέτα, όχι για τους γνωστούς τοπικιστικούς λόγους, αλλά επειδή είναι καθοριστικό για πολλούς και διαφόρους λόγους. Για τις ομάδες, πρώτα απ όλα. οι οποίες βαδίζουν στην κόψη του ξυραφιού. Με τον Πλατανιά να βρίσκεται ένα βαθμό ψηλότερα από τον ΟΦΗ. ο οποίος βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Για τους προπονητές, από τους οποίους οι οπαδοί της κάθε ομάδας προσδοκούσαν περισσότερα στο ξεκίνημα της χρονιάς. Απαντήσεις θέλουν να δώσουν και μεμονωμένοι παίκτες, όπως ο Αντώνης Πετρόπουλος (φωτό) και ο Νταβίδ Τόρες. οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν βρίσκουν δίχτυα με την ίδια ευκολία που τα έβρισκαν πέρυσι. Αυτά κι άλλα πολλά καθιστούν το ματς must watch.

Εφυγαν και τους περιμένουν για το… δώρο
Στην Ιταλία έχουν το… αυτί τους οι διοικούντες τον ΟΦΗ.
Οι εκπρόσωποι των Ιταλών επενδυτών επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη και στην Κρήτη αναμένουν στο ακουστικό τους για τα καθέκαστα.
Οι Λορένιζο Ντελισάντι (μάνατζερ), Πιέρο Μπάφα (οικονομολόγος) πήραν την οικονομική έκθεση του ορκωτού λογιστή για τα χρέη της ΠΑΕ ΟΦΗ (προσδιορίζονται στα 12 εκατ. ευρώ). Είδαν, επίσης, τις εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάννειου. καθώς και το γήπεδο του ΟΦΗ. ενώ πήραν γεύση από τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Στις συζητήσεις μετείχαν, εκτός από τον Γκατούζο. ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Βασιλάκης και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη. Διαλυνάς. Με το ένα εκατομμύριο ευρώ θα καλύψουν οφειλές σε Δημόσιο και ποδοσφαιριστές, ενώ θα ζητήσουν από την ΕΠΟ να επιστραφεί η αδειοδότηση στην κρητική ΠΑΕ. η οποία θα αποσύρει την προσφυγή της στο άρθρο 99 ούτως ώστε να υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση. Ηδη, υπήρξε συνάντηση του Γκατούζο με τον προσωρινό πρόεδρο. Μανουσάκη. Ο ΟΦΗ καλείται να αποσπάσει σήμερα το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πλατανιά.
Εκτός είναι οι Ραζάκ. Περογαμβράκης.Κουτσιανικούλης. Κάλαϊτζιτς. Τζορτζ.Τριποτσέρης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook