Τον κρέμασε η τύχη και ο Λόρια!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ δεν ήταν καλός στα Περιβόλια, ωστόσο παρά την μέτρια  εμφάνιση θα μπορούσε να είχε φύγει με τον βαθμό από τα Χανιά, ένα λάθος όμως του Λόρια στο 84΄ έδωσε την νίκη στον Πλατανιά και άφησε τον ΟΦΗ να κάνει Χριστούγεννα στην ζώνη του υποβιβασμού.

Κακό από πλευράς θεάματος και με ελάχιστες φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο στα Περιβόλια. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τον Πλατανιά να είναι ελαφρώς καλύτερος στο πρώτο 20λεπτο και να έχει μια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 11΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ιτούα έπιασε την κεφαλιά σημαδεύοντας το δεξί δοκάρι της εστίας του Λόρια.

Ο ΟΦΗ ισορρόπησε στην συνέχεια, ωστόσο όσες φορές έφτασε στην εστία του Ολιμπά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά. Στο 22΄ το σουτ του Μπανούση πέρασε άουτ, ενώ στο 34΄  ο Πετρόπουλος έκανε ωραία κίνηση και έβαλε πλάτη τον Ιτούα, το πλασέ του όμως ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο Ολιμπά.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 48΄ είχαν δοκάρι στο σουτ του Τετέ. Ο ΟΦΗ φάνηκε απειλητικός στο 56΄ μετά από φοβερό σλάλομ του Μερεμπασβίλι που πέρασε όποιον βρήκε στην γραμμή, στο γύρισμα όμως που επιχείρησε απέκρουσε ο Ολιμπά.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 75΄ για να δούμε κάτι αξιόλογο στο παιχνίδι και για να συμβεί αυτό χρειάστηκε ένα παραλίγο ολέθριο λάθος από τον Τετέ, ο οποίος πήγε να “κρεμάσει” τον Ολιμπά, ο οποίος πρόλαβε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή και απομάκρυνε.

Έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι όλα έδειχναν πως μόνο με λάθος μπορεί να έμπαινε γκολ και έτσι έγινε. Στο 84΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μενδρινού, ο Μπανανά έπιασε την κεφαλιά, ο Λόρια δεν μπλόκαρε και από κοντά ο Τετέ δέχθηκε το δώρο του Γεωργιανού γκολκίπερ και άνοιξε το σκορ που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook