Η “αλλαγή σελίδας” σε πρώτο πλάνο…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Περιμένοντας τον… Αγιο Βασίλη από την Ιταλία θα κυλήσουν οι Αγιες μέρες για την Κρητική ομάδα αφού αναμένονται οι τελικές εξελίξεις ώστε να γίνει το.. ντιλ με τους Ιταλούς επιχειρηματίες και να δρομολογηθούν όλα τα “καυτά” ζητήματά της.

Και ενώ το στο αγωνιστικό κομμάτι τα πράγματα πάνε από το κακό στο… χειρότερο με τον ΟΦΗ να βρίσκεται κάτω από την ζώνη, οι Αγιες μέρες παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον όσον αφορά τις εξελίξεις στα διοικητικά.

Τα Χριστούγεννα τα παιδιά περιμένουν τον Αγιο Βασίλη από την Καισαρεία όμως στην Κρητική ομάδα από οτι φαίνεται θα έρθει από την… Ιταλία, αφού αναμένονται οι τελικές εξελίξεις ώστε να γίνει το.. ντιλ με τους Ιταλούς επιχειρηματίες και να δρομολογηθούν όλα τα “καυτά” ζητήματά της.

O Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται ήδη στην Ιταλία και εκεί αναμένεται να έχει τις τελικές επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές ώστε να υπάρξει η αίσια έκβαση στο ιδιοκτησιακό θέμα και να αρχίσει να εφαρμόζεται άμεσα να το πλάνο της νέας εποχής.

Αναμένονται αλλαγές στο ρόστερ, με τον Ιταλό τεχνικό να προαναγγέλει την αποχώρηση και των Πετρόπουλου, Μεϊτέ και Ραζάκ, ενώ αναμένεται να γίνουν 6-7 μεταγραφές με περιορισμό πάντως όσον αφορά την ηλικία των παικτών αφού ο ΟΦΗ έχει χάσει την αδειοδότησή του.

Όλα αυτά και ενώ μέχρι τις 12 Ιανουαρίου θα πρέπει να έχει αποσύρει την προσφυγή του από τα πολιτικά δικαστήρια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook