Κανένα “δάκρυ” για τον χθεσινό ΟΦΗ – ξεκινάει η “εξόρμηση”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο χθεσινός ΟΦΗ δεν δικαιούται να σταματήσει στο ματς με τον Ολυμπιακό. Αλλά δικαιούται να κοιτάξει μπροστά με πίστη, αισιοδοξία και μεγάλη πίστη για το μέλλον με την στήριξη του κόσμου του.

Ο ελλιπέστατος ΟΦΗ, που βρίσκεται μάλιστα στην πιο κρίσιμη καμπή της νεότερης ιστορίας του, κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό και μάλιστα για 70 λεπτά κατάφερε να τον απειλήσει και να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο πρόσωπο. Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό δείχνει και την ανταπόκριση που είχε η εμφάνιση των παικτών του Νίκου Αναστόπουλου που τα έδωσαν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε καμία διάθεση να του χαριστεί. Πλέον, από εδώ και στο εξής, ξεκινάει το κυνήγι της παραμονής με τις επόμενες ημέρες να έχουν μεταγραφικές εξελίξεις όπως προανήγγειλε και ο 57χρονος τεχνικός.

Το πρόγραμμα δεν γίνεται βατό όμως τα παιχνίδια που θα γίνουν στο Ηράκλειο, 5 στα 7 που ακολουθούν, θα είναι εκείνα που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό και την επίτευξη του στόχου με τον κόσμο να στηρίζει την προσπάθεια και να δείχνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook