«Ένα μεμονωμένο περιστατικό δεν δείχνει την συνολική εικόνα του κόσμου»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εκδικάστηκε το πρωί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ η κλήση του ΟΦΗ για το ματς με τον Παναθηναϊκό όπου τονίστηκε το αυτόνοητο.

Ο ΟΦΗ έχει πολλά ανοικτά μέτωπα σε δικαστικό επίπεδο και ένα από αυτά είναι και η απειλή για τιμωρία που αντιμετωπίζει μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Σε μια αναμέτρηση όπου η παρουσία 300 αστυνομικών μετέτρεψε σε … «φυλακή» το γήπεδο του ΟΦΗ ενώ και ο κόσμος στο σύνολο του ήταν άψογος με αποτέλεσμα καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης να μην συμβεί το παραμικρό. Και απόδειξη είναι το γεγονός ότι ο Δημητρόπουλος δεν υποχρεώθηκε να διακόψει το παιχνίδι σε κανένα σημείο των 94 λεπτών της αναμέτρησης.

«Ένα μεμονωμένο περιστατικό δεν δείχνει την συνολική εικόνα του κόσμου. Δεν έγινε τίποτα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και τρανή απόδειξη αποτελεί και η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα. Ένα μεμονωμένο περιστατικό που σημειώθηκε μετά την λήξη του παιχνιδιού δεν δείχνει και δεν αποτυπώνει την συνολική παρουσία των φιλάθλων μας» τόνισε η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ που προσπαθεί να αποφύγει την τιμωρία της έδρας της ομάδας.