Δεν πληρώθηκε το παράβολο – έμεινε η ποινή της 1 αγωνιστικής!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως έγραψε η ιστοσελίδα a-sports, o ΟΦΗ αποφάσισε να μην πληρώσει το παράβολο της έφεσης και κατά συνέπεια έμεινε η ποινή τιμωρίας του «Γεντί Κουλέ».

Έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, σύμφωνα με την οποία είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στο ματς με τον Παναθηναϊκό, είχε ασκήσει ο ΟΦΗ και η υπόθεση εκδικάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/3) από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Η τιμωρία έμεινε ως έχει κι αυτό καθώς ο ΟΦΗ αποφάσισε να παραιτηθεί, θεωρώντας πως δεν έχει ελπίδες να ανατρέψει την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας.

Υπό το βάρος των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων και με δεδομένο πως κάθε ευρώ είναι πολύτιμο για τον ΟΦΗ, οι διοικούντες προτίμησαν να μην πληρώσουν το παράβολο.

Ως εκ τούτου η πρωτόδικη απόφαση της μίας αγωνιστικής πλέον τελεσιδίκησε και ως εκ τούτου θα μπει λουκέτο στο Γεντί Κουλέ για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα.

Αν τελικά ξεκινήσει το πρωτάθλημα και γίνει δεκτή η πρόταση της Λίγκας να συνεχιστεί με την 27η αγωνιστική, τότε ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο στο ματς με την Ξάνθη.

πηγή: a-sports.gr