Έκρηξη Αναστόπουλου: «Δεν σέβονται τον ΟΦΗ»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής του ΟΦΗ εξερράγη στην συνέντευξη τύπου για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα, με αφορμή την φάση του Κουτσιανικούλη, και στάθηκε σε αυτήν την φάση και την χαμένη ευκαιρία του Περογαμβράκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Aρχικά είπε: «Κατά την γνώμη μου δύο ήταν τα πιο σημαντικά στοιχεία του παιχνιδιού. Αν κάναμε το 0-1, ίσως να ήταν διαφορετική η εξέλιξη του αγώνα ή το πέναλτι στο 2-0 που θα το έδινε και ο πιο φανατικός φίλαθλος της Ξάνθης. Αυτά τα δύο γεγονότα έκριναν το ματς. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, η Ξάνθη προηγήθηκε με δύο στημένες φάσεις ενώ εμείς στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το πρώτο 15λεπτο, ανεβάσαμε την απόδοση μας και αν δινόταν το πέναλτι θα μας έδινε κάποιες ελπίδες για να μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Λόγω των προβλημάτων, ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα εκεί έχουμε ρίξει το βάρος μας. Πλέον, η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι που είναι και πάλι κόντρα στην Ξάνθη. Όταν μια ομάδα με την ιστορία του ΟΦΗ και με τα γνωστά προβλήματα, δεν είναι κακό να υπάρξει σεβασμός και να μην την σεβαστούμε. Δεν είναι κακό. Υποτίθεται ότι είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου και θέλουμε να το φτιάξουμε.

Για την πρώτη φάση του αγώνα: «Λέω ότι αν γινόταν το 0-1 δεν θα υπήρχε άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι; Το πολύ – πολύ μετά να χάναμε. Λέω την γνώμη μου ότι αν πετυχαίναμε πρώτοι γκολ θα υπήρχε άλλο παιχνίδι.

Για τον σεβασμό προς τον ΟΦΗ και για όσα έγιναν στο τέλος του αγώνα: «Δεν έγινε κανένα επεισόδιο. Ποδόσφαιρο παίζουμε, δεν παίζουμε τις κουμπάρες. Ο κύριος Παππάς απέβαλε δύο μέλη του ΟΦΗ και τελείωσε εκεί το θέμα».

Για το πέναλτι του Κουτσιανικούλη: «Πληροφορήθηκα ότι και ο δημοσιογράφος που έκανε την μετάδοση του αγώνα είπε ότι είναι πέναλτι».