“Με προσωρινή διαταγή βγάζει τα δελτία”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Aνοικτό παραμένει ακόμη το θέμα της έκδοσης των δελτίων των εννέα νεοαποκτηθέντων παικτών του ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Μάνθο Πουλινάκη.

Μπορεί το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της ΕΠΟ ν’ άναψε οριστικά… κόκκινο στην κρητική ομάδα την Παρασκευή το απόγευμα (06/03), ωστόσο υπάρχει τρόπος ο για τον ΟΦΗ ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τα χειμερινά μεταγραφικά του αποκτήματα. «Η ΠΑΕ μπορεί να βγάλει δελτία για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Τι πρέπει να κάνει; Την Δευτέρα το πρωί η ΠΑΕ μπορεί να προσφύγει στο πρωτοδικείο Αθηνών ή Ηρακλείου»,συμβούλεψε τη νυν διοίκηση με δηλώσεις του στο «Gazzeta.gr» ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ (έμπειρος πλέον σε τέτοια ζητήματα) και συνέχισε:

«H ομάδα μπορεί να κερδίσει την προσωρινή διαταγή για την έκδοση των δελτίων μέχρι να συγκροτηθεί και να συσταθεί σε σώμα το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ (σ.σ. ακόμα δεν έχει συγκροτηθεί)». 

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι σύμφωνα με τον Μάνθο Πουλινάκη ο ΟΦΗ μπορεί να εκδώσει προσωρινά τα δελτία μέχρι να συσταθεί σε σώμα το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της Ομοσπονδίας.

Όταν συγκροτηθεί θα μπορεί να εξετάσει το συγκεκριμένο θέμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook