Παίκτες και διοίκηση ένα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως ήταν φυσιολογικό, όσα συνέβησαν χθες δεν άφησαν ανεπηρέαστους τους παίκτες του ΟΦΗ ωστόσο σήμερα υπήρξε ομιλία από τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ και όλοι συνεχίζουν ενωμένοι προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Κάτι που ανέφερε στο ρεπορτάζ του το gentikoule.gr, αφού όπως αναμενόταν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ εξέφρασαν μια μικρή ανησυχία τόσο για το δικό τους μέλλον όσο και για αυτό του ΟΦΗ. Για αυτόν τον λόγο, σήμερα τα μέλη του ΔΣ επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια του ΒΑΚ και πριν την έναρξη του αγώνα μίλησαν στους παίκτες θέλοντας να τους καθησυχάσουν εν όψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

Εν τη απουσία του Νίκου Μαχλά, ανέλαβαν να μιλήσουν στους παίκτες του ΟΦΗ οι Βασίλης Ξημέρης, Αντώνης Κουτάντος που τόνισαν στους ποδοσφαιριστές ότι «προχωράμε όλοι μαζί και ενωμένοι. Θέλω να γνωρίζετε ότι δεν πρόκειται να χάσετε ούτε ένα ευρώ και όσα σας έχουμε πει ισχύουν. Πάμε όλοι μαζί για να βγάλουμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ» με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να απαντούν στο ίδιο μήκος κύματος δείχνοντας ότι η στάση και η συμπεριφορά όλων αυτών είναι που έχουν κρατήσει την ομάδα σε αυτό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.