Αναστόπουλος: «Προσπαθήσαμε με όσες δυνάμεις είχαμε»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και υπογράμμισε ότι «όσοι απομείνουμε μέχρι το τέλος θα τα δώσουμε όλα».

Αρχικά είπε: «Τα σημάδια της κόπωσης από το ματς της Πέμπτης ήταν εμφανή με αποτέλεσμα να μην έχουμε φρεσκάδα και δυνάμεις. Βάλτε και το γεγονός του γρήγορου τραυματισμού του Δαμιανάκη, βάλτε και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τους τραυματισμούς Κουτσιανικούλη, Λαμπρόπουλου οπότε καταλαβαίνετε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, από την στιγμή που δεχτήκαμε. Στο πρώτο 20λεπτο είχαμε φάσεις και αν σκοράραμε πρώτοι, ίσως το παιχνίδι θα είχε άλλη εξέλιξη. Η προσπάθεια έγινε, με όσες δυνάμεις είχαμε και αυτό φάνηκε. Βέβαια ασορτί με την κούραση ήταν και ο διαιτητής που είναι καλός αλλά σήμερα δεν ήταν στην μέρα του. Και πως είναι δυνατόν στο πρώτο ημίχρονο να δίνει 3 λεπτά καθυστέρησεις και στο δεύτερο με τρεις αλλαγές και τον τραυματισμό του Λόρια, έδωσε 2 λεπτά. Προφανώς σήμερα μπορεί να μην βρέθηκε στην μέρεα του. Εμείς δεν το βάζουμε κάτω, συνεχίζουμε. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Δοθήσεις της ευκαιρίας επαναλαμβάνω ότι όταν έγινε η προσπάθεια, η ομάδα είχε 17 βαθμούς και εμείς λογαριάζουμε ότι έχουμε 26. Δεν μπορώ να αναφέρω και δεν είναι η δουλειά μου που μας αφαιρέθηκαν οι 10 βαθμοί. Όσοι απομείνουμε στην πορεία, εννοώ τραυματισμούς κτλ. Ξέρετε ότι ο Τζορτζ δεν είναι έτοιμος, το ίδιο ο Μονιάκης και προχωράμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Για το ότι πλέον έχουν απομείνει 16 παίκτες: «Ερχόμενος στον ΟΦΗ, γνώριζα τα προβλήματα. Αυτά είναι γνωστά. Όσοι έχουμε απομείνει και θα απομείνουμε, χάσαμε μια αλλαγή με τον Δαμιανάκη. Όταν κάποιοι παίκτες που δεν αγωνίζονται στην φυσική τους θέση, τότε επομένως υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν ήταν το παιχνίδι του κυπέλλου, τότε θα ήμασταν διαφορετικοί».