Τζορτζ: «Η χειρότερη εβδομάδα της καριέρας μου»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Απογοητευμένος από την αποχώρηση του ΟΦΗ απ’ τη Σούπερ Λίγκα, αλλά και για την απουσία του ονόματός του απ’ τις κλήσεις της Εθνικής Κόστα Ρίκας εμφανίστηκε ο Μάιρον Τζορτζ σε Μέσα της πατρίδας του.

Ως την χειρότερη εβδομάδα της ζωής του χαρακτήρισε αυτή που πέρασε ο Μάιρον Τζορτζ, μετά την φετινή περιπέτεια του ΟΦΗ, αλλά και την απουσία του ονόματός του απ’ τις κλήσεις τις Εθνικής Κόστα Ρίκας.

Ο 22χρονος επιθετικός -που επανέρχεται απ’ τον τραυματισμό του στο γόνατο- μίλησε στα μέσα τους πατρίδας για την κατάσταση που επικρατεί, τονίζοντας:

«Είναι η χειρότερη εβδομάδα της καριέρας μου. Η ομάδα αποφάσισε να μην αγωνιστεί άλλο, γιατί της αφαιρέθηκαν δέκα βαθμοί για παλιότερα χρέη. Τώρα περιμένω να μου δώσουν τα χαρτιά της ελευθέρας μου για να επιστρέψω στην Κόστα Ρίκα».

Όσον αφορά στην παρουσία του στην Εθνική της Κόστα Ρίκας, στην οποία έκανε το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2014 και την απουσία του απ’ τα φιλικά κόντρα σε Παραγουάη και Παναμά σχολίασε:

«Πονάει πολύ. Νιώθω πως αυτό είναι ένα απ’ τα χειρότερα πράγματα που μου έχει συμβεί ποτέ. Ήθελα πολύ να είμαι στην αποστολή. Αυτή η κλήση θα ήταν κάτι ιδιαίτερο, αλλά δεν ήταν δυνατό».