“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 31 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Η επόμενη ημέρα του ΟΦΗ, ειδικότερα ως προς την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά, απασχολεί τους υπευθύνους. Προέχει όμως να συναποφασίσουν για την υπόθεση αυτή η διοίκηση της ΠΑΕ, ο Ερασιτέχνης και ο σύλλογος μετόχων. Πα να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρώτα να ενημερωθούν για το τι ισχύει και τι προβλέπεται, κάτι που θα συμβεί μετά το ταξίδι του Νίκου Μαχλά στην Αθήνα, προκειμένου και αυτός να μάθει από πρώτο χέρι, ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και νομικές υπηρεσίες, τι σημαίνει αλλά και τι προβλέπει ο υποβιβασμός του ΟΦΗ, είτε στη Β’ είτε στη Γ κατηγορία, αλλά και τι υπάρχει στον νόμο του Κοντονή αναφορικά με τις ομάδες που υποβιβάζονται στη Γ, Εθνική.
Τόσο ως προς την εκκαθάριση-διαλυση των ΠΑΕ και την επόμενη ημέρα των χρεών όσο και ως προς το σκέλος που αφορά τα χρόνια που θα απαιτηθούν για να επιστρέψει η ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία. Παράλληλα θα υπάρξει επαφή και με τη διοργανώτρια, ώστε να ξεκαθαρίσει αν έχει λαμβάνειν, ή όχι, ο ΟΦΗ από τηλεοπτικά και χορηγίες, ώστε να μιλήσουν πάνω σε συγκεκριμένη βάση οι άνθρωποι της ομάδας. Με την ολοκλήρωση των επαφών του στην πρωτεύουσα ο Μαχλάς θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, ώστε με τη σειρά του να ενημερώσει τη διοίκηση της ΠΑΕ, τον Ερασιτέχνη και τον σύλλογο μετόχων, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία για τη σύγκληση της γενικής συνέλευσης, στην Όποια θα ληφθούν αποφάσεις για την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ.

Goal

Δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια ο Νίκος Μαχλάς αναφορικά μετην επόμενη μέρα στον ΟΦΗ. Ο πρόεδρος της “μελανόλευκης” ΠΑΕ αναμένεται να βρεθεί εvtos των ημερών στην Αθήνα, όπου θα επιδιώξει να έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Σταύρο Κοντονή. Την ίδια ώρα οι Κρητικοί βρήκαν έναν ακόμα «σύμμαχο» στο πρόσωπο του Λευτέρη Αυγενάκη. Ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας είχε χθες συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκο Τζώρτζογλου. τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Γιάννη Δανδάλη. τον Νίκο Μαχλό (στη συνάντηση ήταν και ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη Γιάννης Δασκαλάκης στους οποίους ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιτραπεί καμία μεροληψία κατά των κρητικών ομάδων.
Μάλιστα, υπήρξε επιστολή εκ μέpous του βουλευτή προς την ηγεσία του υπουργείου, με την οποία ζήτησε συνάντηση άμεσα, προκειμένου να αποσαφηνιστεί η θέση της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα του εθελουσίου υποβιβασμού ομάδων rns Σούπερ Λιγκ.

Live Sport

Τι κι αν ο ΟΦΗ έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα; Ο Nikos Μαχλάς συνεχίζει να «τρέχει» για την ομάδα, καΘώ5, σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα για συναντηθεί με την ΕΠΟ και τη Super League. Ο άλλοτε διεθνής επιθετικός θα ζητήσει να ενημερωθεί για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο και τη θέση τη5 ομοσπονδίας αλλά και σχετικά με το καθεστώς που θα ισχύσει στην περίπτωση του ΟΦΗ. Ο Μαχλάς αναμένεται να παραβρεθεί αύριο στη συνεδρίαση του Συνεταιρισμού, προκειμένου να αποκτήσει ολοκληρωμένη εικόνα για τα τηλεοπτικά του ΟΦΗ και τι προβλέπεται να πάρει ακόμα η κρητική ομάδα για τη φετινή σεζόν.
Χρήματα που μπορούν να διατεθούν στον νέο σχεδιασμό που θα κάνουν οι Κρητικοί, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θα παίζουν την επόμενη χρονιά. Πρόθεση του Μαχλά είναι να υπάρχει μια πλήρηε αποτύπωση και εικόνα για τα νέα δεδομένα στη γενική συνέλευση που θα λάβει χώρα xis εηόμενεε μέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook