“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 1 Απριλίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε και σήμερα, Τετάρτη 1 Απριλίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Την ώρα που ο Νίκος Μαχλάς βρίσκεται στην Αθήνα σε μια προσπάθεια να ενημερωθεί από ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα, αλλά και τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, για θέματα που αφορούν την επόμενη η μερα ταυ ΟΦΗ, στο Ηράκλειο έχει αρχίσει ήδη να εκδηλώνεται η διάθεση ορισμένων επιφανών αθλητικών, και μη, παραγόντων προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για το μέλλον της. Μάλιστα ένας εξ αυτών, ο Μανώλης Παπακαλιάτης, στις καθημερινές συζητήσεις που έχει με συνεργάτες, φίλους και φιλάθλους της ομάδας δεν κρύβει την πρόθεσή του να συμμετάσχει ενεργά, ξεκαθαρίζοντας πάντα ότι η αναγκαία και ικανή συνθήκη για την υπόθεση αυτή είναι να δοθεί καθαρή η ομάδα. «Είμαι διαθέσιμος, υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να ασχοληθούν, ο ΟΦΗ είναι μέγεθος όχι μόνο για την Κρήτη αλλά και για όλη την Ελλάδα», υποστηρίζει μεταξύ άλλων και περιμένει, όπως και κάποιοι άλλοι, τις εξελίξεις ώστε να είναι σε θέση να μιλήσει σε πιο συγκεκριμένη βάση. Το βέβαιο είναι ότι η παραδοχή Παπακαλιάτη φανερώνει ότι υπάρχει φως στο τούνελ για την ομάδα του Ηρακλείου, όμως περισσότερες λεπτομέρειες και περισσότερα ονόματα θα γίνουν γνωστά όταν ενημερωθούν οι άνθρωποι του ΟΦΗ και συγκληθεί η γενική συνέλευση που θα καθορίσει τις εξελίξεις στην ομάδα.

Sportday

Την άποψη ότιοΟΦΗ πρέπει να βρει άλλο ΑΦΜ και να συνεχίσει στη Β’ Εθνική εξέφρασε χθες, μιλώντας σε τοπικό ραδιοσταθμό, ο Νίκος Ανασηόποϋλος: «Το έκαναν Ηρακλής και Βόλος. Αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, γιατί όχι; Ακούω ότι στη I Εθνική υπάρχει ενδεχόμενο η ομάδα να μείνει τρία χρόνια. Αν ισχύσει αυτό, τι θα γίνει δηλαδή;»

Goal

Διαιεθειμένος να είναι παρών στην επόμενη μέρα του ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Μανώλης Παπακαλιάτης. Ο άλλοτε πρόεδρος του μπασκετικού Ηρακλείου με παρέμβαση του στον Athletic Radio 104,2 ανέφερε: «Ο ΟΦΗ έχει μεγάλο όνομα και μεγάλη αξία και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν άνθρωποι να βοηθήσουν και μεταξύ αυτών θα είμαι και εγώ». Παράλληλα παραδέχθηκε πως… δυστυχώς η τύχη του ΟΦΗ είναι μονόδρομος δεν υπάρχουν επιλογές είναι και αν βρεθεί κάποιος και βάλει τα χρήματα. Πρέπει να πάει είτε Γ Εθνική είτε στο τοπικό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook