Κριτσωτάκης: “Το θέμα θεωρείται λήξαν”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγη ώρα μετά την συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ο Μιχάλης Κριτσωτάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και τόνισε ότι “το θέμα θεωρείται λήξαν. Υπήρχε μια ανησυχία που δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται”.

Στην εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι” με το Νίκο Μαρκάκη φιλοξενήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Κριτσωτάκης που μίλησε για την συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και για την “σωτήρια” διάταξη για το μέλλον του ΟΦΗ. Ο κύριος Κριτσωτάκης είπε αρχικά πως “έγινε μια συζήτηση για τα θέματα του ποδοσφαίρου αλλά και το θέμα που έχει προκύψει από την πλευρά της Πολιτείας το οποίο είναι σωστό αλλά δεν μπορούσε να γίνει από φέτος γιατί θα έβρισκε απροετοίμαστες τις ομάδες. Ο κύριος Κοντονής θεώρησε ότι είναι σωστό αλλά όχι από την φετινή σαιζόν γιατί μέχρι τώρα ίσχυε άλλος νόμος. Δεν υπάρχει κανένα θέμα γιατί γνωρίζω ότι υπήρχε μια βαθιά ανησυχία και αυτό το θέμα έληξε πλέον”.

Για την αλλαγή του νόμου που προβλέπεται πρόσθεσε λέγοντας ότι “όντως είναι κακό αυτό να συμβαίνει και πρέπει να σταματήσει. Μου είπε ο κύριος Κοντονής ότι έχω δίκιο και τελείωσε. Εγώ δεν θέλω να μιλήσω πολύ για να μην νομίζουν μερικοί ότι έγινε κατόπιν δικών μου ενεργειών. Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να παρθεί και πάρθηκε. Έτσι έπρεπε να γίνει και για αυτό έγινε. Θέματα απλά και δίκαια έπρεπε να λύνονται και λύθηκαν”.

Για τις ενέργειες που γίνονται ώστε να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της βίας, υπογράμμισε ότι “έχει παρατραβήξει το θέμα της βίας και δεν τιμούν κανέναν από αυτούς που τα δημιουργούν ενώ είναι μερικοί που τα ανέχονται. Όλοι έχουμε υποχρέωση και από ότι ακούω, το νομοσχέδιο κινείται σε σωστή κατεύθυνση. Τα μέτρα πρέπει να είναι σωστά και να εφαρμοστούν. Γενικώς τα μεγάλα συμφέροντα που δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο, πρέπει να χτυπηθούν στην ρίζα τους. Όποιος θέλει την πραγματικότητα, πρέπει να τα παραδεχτεί. Πρόθεση του Υπουργού και της Κυβέρνησης είναι να παταχθεί το φαινόμενο της βίας”.

Και βέβαια δεν μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον Εργοτέλη τονίζοντας ότι “είναι μια ομάδα που μπορούσε να κάνει το διαφορετικό και το έκανε. Είχε μια διαφορετικότητα στα θέματα του ήθους. Έχει μια ιδιαιτερότητα και δεν θα είναι καλό να λείψει από την Σούπερ Λιγκ. Έχει μπροστά του ένα καθοριστικό παιχνίδι, δεν έχει χάσει την ελπίδα του και βλέπουμε τι θα γίνει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook