«Χωρίς κάμερες και ηλεκτρονικό εισιτήριο δεν ξεκινάει αγώνας»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ηλίας Αρκούδης μέλος της Ε.Ε.Α.(Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού) μίλησε στον Arena fm89.4 για τις προιποθέσεις που υπάρχουν από φέτος στα παιχνίδια της Φούτμπολ Λιγκ.

Όσα είπε ο Ηλίας Αρκούδης στον ArenaFM 89.4:

Αναφορικά με την Βέροια και την καταγγελία των Τρικάλων: «Η καταγγελία απερρίφθη καθώς δεν είχε νόημα πια , από την στιγμή που εγκρίθηκε η μεταβίβαση των μετοχών. Η μεταβίβαση έχει ένα ελάττωμα, ότι δεν πήραν εκ των προτέρων την έγκριση επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού, η οποία προβλέπεται ρητά από τον νόμο»

Για το θέμα του Άρη για το οποίο συνεδριάζουν την Πέμπτη: «Ο Άρης ακόμα δεν μας έχει υποβάλει τον πλήρη φάκελο για την καινούργια ιδιοκτησία, μας έχει υποβάλει εμπρόθεσμα ένα μέρος των παραστατικών και γι αυτό τους καλέσαμε για να μας προσκομίσουν και τα υπόλοιπα που χρειάζονται για να εγκρίνουμε και την νέα ιδιοκτησία. Κατόπιν τούτου θα πρέπει να υποβάλουν παράλληλα και τον φάκελο για αδειοδότηση για συμμετοχή στο πρωτάθλημα, στο οποίο δεν νομίζω να έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα . Λογικά θα είναι τυπική διαδικασία ».

Στο τέλος ανέφερε: «Πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αγώνας χωρίς να λειτουργούν οι κάμερες και χωρίς να υπάρχει το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Αν γίνει τέτοιος αγώνας η παράβαση θα είναι σοβαρότατη. Αυτό ισχύει και για την Φουτμπολ Λιγκ, όχι μόνο για την Σούπερ Λιγκ»