Μπουρσέλης στον Athletic: “Είπαμε στο ημίχρονο ότι δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην πίστη που είχαν όλοι στο στρατόπεδο του ΟΦΗ για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Αντώνης Μπουρσέλης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2. “Δεν προσπαθούμε για τίποτα άλλο παρά μόνο για την άνοδο” τόνισε ο νεαρός μέσος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Μπουρσέλης στον Αthletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι” με το Νίκο Μαρκάκη

Για τα συναισθήματα για τη νίκη επί του ΠΑΟ: “Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και δώσαμε χαρά στον κόσμο μετά από όλα όσα έχει περάσει. Κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό και δεν έχουμε τίποτα άλλο από το να χαρούμε τη νίκη”.

Για την ανατροπή του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο: “Μπήκαμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, είχαμε πει ότι θα τα δώσουμε όλα γιατί γνωρίζουμε την δυναμική του ΟΦΗ και πως είναι να αντιμετωπίζεις τον Παναθηναϊκό. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, είπαμε στο ημίχρονο ότι δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτα και ξέραμε ότι με ένα γκολ θα έπεφτε η ψυχολογια τους. Δεν μπορούσε να παιχτεί εύκολα ποδόσφαιρο και έπρεπε αναγκαστικά να πηγαίνουμε σε ψηλές μπαλιές. Είχαμε πάθος και πηγαίναμε πρώτοι σε μονομαχίες”.

Για την δική του εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο: “Ο Γουακάσο είναι καλός ποδοσφαιριστής, το γήπεδο είχε μαζέψει πολύ νερό από την δεξιά πλευρά. Θα μπορούσα να τελειώσω τις φάσεις αλλά το θέμα είναι ότι πήραμε τη νίκη και δεν μετράει τίποτα άλλο”.

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο: “Έπαιξε ρόλο το γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έβγαινε εύκολα στην επίθεση όπως είχε δύο φάσεις με τον Μπεργκ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κολλούσε η μπάλα όπως φάνηκε στην πάσα του Βουό στο γκολ του Όγκμποε”.

Για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί: “Σίγουρα είναι μια νίκη ψυχολογίας μετά από δύο ισοπαλίες όπου χάσαμε τις νίκες μέσα από τα χέρια μας. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να προσπαθούμε για την άνοδο. Στόχος μας είναι το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Θα είναι δύσκολη η συνέχεια γιατί με τις αναβολές θα έχουμε συνεχή παιχνίδια. Είναι μια χρονιά – μαραθώνιος και εμείς θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι”.

Για τις προοπτικές που έχει ο ΟΦΗ στο κύπελλο: “Εδώ που φτάσαμε πάμε και για νίκη επί του Ηρακλή και θέλουμε να πάμε καλά και στο Κύπελλο”.

Για το πρωτάθλημα της Football League: “Υπάρχουν δυνατές ομάδες, όπως ο Αρης, και ομάδες με καλές έδρες. Θα είναι δυνατό πρωτάθλημα. Δυνατός παρουσιάζεται ο Απόλλωνας και τα Τρίκαλα αλλά και άλλες ομάδες. Είναι νωρίς ακόμα να κάνουμε εκτιμήσεις. Πλεονέκτημα του ΟΦΗ έιναι η φανέλα του, η ιστορία του και ο κόσμος. Η έδρα είναι το όπλο μας. Μας ταρακούνησαν οι δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα αλλά πιο πολύ η γκέλα από τον Εργοτέλη στο φιλικό μας ταρακούνησε πολύ. Κάναμε κουβέντες με τον προπονητή μας και βρήκαμε τον δρόμο μας. Η σφαλιάρα αυτή μας έκανε καλό”.

Για τον ίδιο: “Δεν θέλω να μιλάω για μένα. Θέλω να κερδίζει η ομάδα που είναι πάνω από όλα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook