Κατσικογιάννης: “Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάρει την άνοδο ο ΟΦΗ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, δεν έκρυψε την αγάπη του για την πρώην ομάδα του και στάθηκε στα κλειδιά της επιτυχίας για να έρθει η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Κατσικογιάννης στον Athletic Radio 104,2

Για την προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ: Γίνεται μια αξιέπαινη προσπάθεια και από πέρυσι βλέπουμε ότι πάει από το καλό στο καλύτερο. Έχουν μπει αξιόλογοι άνθρωποι που τρέχουν την ομάδα”.

Για το πως είδε τον ΟΦΗ στο παιχνίδι της Δευτέρας: Ο ΟΦΗ δεν έπιασε φοβερή απόδοση, εμείς είχαμε διαβάσει το παιχνίδι της ομάδας. Γνωρίζαμε ότι έχει γρήγορους παίκτες στην επίθεση και ψάχναμε χώρους για να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση. Είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει έναν αξιόλογο προπονητή με τον οποίο είχα συνεργαστεί στην εθνική ομάδα. Διαθέτει γρήγορους παίκτες που είναι επικίνδυνοι και εύχομαι κάθε παιχνίδι να της βγαίνει σε καλό”.

Για το πρωτάθλημα της Football League: “Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που θα παλέψουν για τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Σούπερ Λιγκ. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου για τον ΟΦΗ να πάρει την άνοδο γιατί η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία. Βλέπουμε ότι ο τελευταίος μπορεί να κερδίσει τον πρώτο και η ομάδα που θα κάνει τις λιγότερες γκέλες θα πάρει και την άνοδο”.

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ: Ο ΟΦΗ είναι μια διαφορετική ομάδα εντός και εκτός έδρας. Μέσα στην έδρα του είναι μια άλλη ομάδα και σίγουρα πρέπει να κοιτάξει τα εκτός έδρας παιχνίδια γιατί αυτά είναι τα “κλείδια” για την άνοδο. Είχαμε καταφέρει να πάρουμε αρκετούς βαθμούς στα παιχνίδια εκτός έδρας”.

Για την φετινή Καλλιθέα: Για τον κύριο Γκώνια έχω να πω μόνο καλά λόγια. Ήθελε να έχουμε εμείς την κυκλοφορία της μπάλας και να φτάνουμε στην αντίπαλη περιοχή όμως γνωρίζουμε ότι αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα, τότε την πληρώνει ο προπονητής”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook