Νεντίδης: “Με το ρόστερ του ΟΦΗ κάνεις πρωταθλητισμό”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια εβδομάδα πριν το ματς με τον ΟΦΗ, ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα Νίκος Νεντίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αναμέτρηση του Ευόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Νεντίδης στον Athletic Radio 104,2

Για την μέχρι τώρα πορεία του Αγροτικού Αστέρα: “Έχουμε δουλέψει αρκετά μεθοδικά και είμαστε ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα παρουσία μας. Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο παιχνίδι και την ήττα μας από τον Παναιγιάλειο γιατί δεν την δικαιούμασταν, η εικόνα που παρουσιάζουμε είναι απόρροια μιας δουλειάς που κάνουμε”.

Για την ομάδα που χτίστηκε από την αρχή: “Ξεκίνησε μια προσπάθεια από τον Άκη Στολτίδη και μου είπαν το σκεπτικό της ομάδας. Ήρθαν 18 νέοι ποδοσφαιριστές και εγώ σαν νέος προπονητής έχοντας ως στόχο να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε έναν καλό κορμό και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο ώστε κάθε χρόνο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Είναι μια υγιής ομάδα με έναν ιδιοκτήτη που θα ήθελε να τον έχει κάθε ομάδα και προσπαθούμε να τον ικανοποιήσουμε”.

Για τους στόχους του Αγροτικού Αστέρα: “Η ομάδα έχει την κρυφή φιλοδοξία όμως αυτός δεν είναι ο στόχος της. Στόχος είναι να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα, να μπορούμε να πατάμε καλά στο γήπεδο όμως δεν έχουμε το βαθύ ρόστερ για να πούμε ότι θα αντέξουμε στον φετινό μαραθώνιο. Δεν είναι στόχος μας να μπούμε σφήνα στους μεγάλους όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε την φιλοδοξία να κερδίζουμε κάθε Κυριακή”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League: “Έτσι όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα, αιφνιδιαστήκαμε όλοι μας και είναι δύσκολο να κρατήσουμε μια ομάδα που παίζει 13 και 14 φιλικά. Η συμπίεση των αγώνων θα δημιουργήσουν προβλήματα σε όλες τις ομάδες. Αυτήν την στιγμή όλες οι ομάδες είναι κοντά. Όλες οι ομάδες είμαστε κοντά και αυτό είναι καλό για τον ανταγωνισμό του πρωταθλήματος.

Για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του Αγροτικού Αστέρα: “Οι ομάδες που έχουμε παίξει είναι ομάδες με ποιότητα και είμαστε τυχεροί γιατί παίζουμε ανοικτά και όχι αμυντικά. Είναι θετική έκπληξη η παρουσία των ομάδων και θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό”.

Για τον φετινό ΟΦΗ: “Καθαρή εικόνα δεν έχω από τον ΟΦΗ αλλά θεωρώ ότι ο ΟΦΗ είναι μια με την ιστορία της που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Έχει ένα ρόστερ με πολλούς και έμπειρους παίκτες που παίζει ρόλο όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό είναι αναγκαίο να έχεις παίκτες με εμπειρία. Ο ΟΦΗ θα πάρει τις βοήθειες που πρέπει από τον προπονητή του γιατί γνωρίζω αρκετά καλά το Νίκο και βέβαια όποιος παίζει αντίπαλος του, πάντα παίζει με υπερβάλλοντα ζήλο”.

Για τις ομάδες που αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ: “Δεν έχουν να χάσουν τίποτα γιατί ακόμα και αν χάσουν θα πουν ότι χάσαμε από τον υποψήφιο πρωταθλητή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook