Σπανός: “Ο ΟΦΗ είχε εικόνα ομάδας Σούπερ Λιγκ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου Δημήτρης Σπανός μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον φετινό ΟΦΗ όπου εντυπωσιάστηκε από την εικόνα του αγώνα ενώ τόνισε ότι “δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα και όλα είναι ανοικτά για την δεύτερη θέση”.

Aναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Σπανός στον Athletic Radio 104,2

Για τη νίκη του ΟΦΗ στο Αίγιο: “Ο ΟΦΗ πήρε δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε ευκαιρίες και αφού σκόραρε δύο γκολ μέσα σε 18 λεπτά, κρίθηκε το παιχνίδι. Με τον ΟΦΗ δεν είχαμε τύχη εν αντιθέσει με προηγούμενα παιχνίδια. Κέρδισε δίκαια, όχι εύκολα. Για να κερδίσει μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ θέλουμε τύχη και αυτό δεν το είχαμε”.

Για το φετινό πρωτάθλημα: “Βλέπω ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων. Υπάρχουν ομάδες που είναι ψηλά, μέχρι και τα Τρίκαλα που είναι ομάδες Σούπερ Λιγκ. Μέχρι την ζώνη του υποβιβασμού είμαστε στο ίδιο καζάνι, υπάρχουν πολλά προβλήματα και η βαθμολογία αντικατοπτρίζει την εικόνα του πρωταθλήματος”.

Για τον ΟΦΗ: “Αντιμετώπισα δύο φορές τον ΟΦΗ, μια με τον Απόλλωνα και μια προχθές. Δεν θέλω να θίξω ούτε τον κύριο Νιόπλια, ούτε να χαϊδέψω τα αυτιά του κυρίου Παπαδόπουλου αλλά είδα μια εξαιρετική ομάδα και τότε και προχθές. Είναι άλλο το πρόσωπο μιας ομάδας αγχωμένης με τον πρωταθλητισμό και άλλο μιας ομάδας που δεν έχει άγχος. Μπορεί ο ΟΦΗ να είναι μακρυά από τον Απόλλωνα όμως η εικόνα που είχε, ήταν εικόνα ομάδας Σούπερ Λιγκ. Ήταν άνετη και ουσιαστική”.

Για τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο: “Ο Απόλλωνας έχει ένα μεγάλο όπλο και αυτό είναι ο Παύλος Μυροφορίδης. Είναι εξαιρετικός στην δουλειά του και χτίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Κάνει μια εξαιρετική διαχείριση για την ομάδα. Κανένας δεν ασχολείται με τον Απόλλωνα και εκεί που βρίσκεται. Η Λαμία έχει έναν πρόεδρο που αγαπάει πολύ την ομάδα. Άλλο είναι το δικό της ειδικό βάρος, και άλλο του ΟΦΗ και του Άρη. Η Λαμία έχει πολύ καλή ομάδα και έχει φτάσει σε ένα σημείο αν μπορεί να διαχειριστεί αυτό που έχει κερδίσει μέχρι τώρα. Για να φτάσει μέχρι εδώ, κάτι έχει. Τώρα μιλάμε για ένα πέναλτι, οκ δεν είναι αλλά πρέπει να στεκόμαστε στην γενική εικόνα και όχι σε ένα παιχνίδι”.

Για το αν θα αλλάξει κάτι στην μάχη της ανόδου: “Ο ΟΦΗ θα πάει να παίξει στην Λαμία, είναι φορμαρισμένος. Βρήκε το κουράγιο του και το σθένος του. Θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος και δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Η δεύτερη θέση δεν έχει κριθεί ακόμα ακόμα και η τρίτη. Ίσως και η τελευταία αγωνιστική να είναι εκείνη που θα κρίνει τα πάντα”.

Για το τι έφταιξε και ο ΟΦΗ είναι μακρυά από τις δύο πρώτες θέσεις: “Μου έκανε εντύπωση ότι είχε ξεκάθαρο πλάνο, είχε στοιχεία μεγάλης ομάδας. Είχε γκέλες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος όμως είχε το περιθώριο να επανακτήσει αυτό που έχασε. Είναι πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο για τον στόχο. Η αρχή είναι το ήμιση του παντός”.

Για την παρουσία του στον Παναιγιάλειο: “Θα ερχόμουν και να βοηθήσω αλλά και να βοηθηθώ. Θεωρώ ότι όμως δεν είναι έτοιμη η ομάδα και η πόλη για να κάνει το παραπάνω βήμα. Όλα λειτουργούν ρολόι, οι παίκτες πληρώνονται στην ώρα τους και αυτό είναι πολύ βασικό”.

Για την παρουσία του Στρέζου στον ΟΦΗ: “Είναι ένα παιδί που το έβλεπα χρόνια, εγώ τον πήρα πέρυσι στην Παναχαϊκή γιατί είχα διακρίνει τα στοιχεία που διαθέτει. Έχει αδικηθεί από τον Ολυμπιακό και είναι ένας τερματοφύλακας επιπέδου Σούπερ Λιγκ και μεγάλων προοπτικών. Άλλαξε την πορεία του, σοβαρεύτηκε, έγινε επαγγελματίας και έχει όλα τα στοιχεία. Ο ΟΦΗ έκανε διάνα με την μεταγραφή του”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook