Σαρρής

Gentikoule.gr / 20/02 21:38

Φουλ οι τουρμπίνες για να μην κοιτάξει ξανά πίσω

Την ώρα που ο ΟΦΗ, αγωνιστικά, δείχνει ότι υπερέχει έναντι κάθε άλλου αντιπάλου του μέσα στο γήπεδο θα πρέπει να γίνει ανάλογη προσπάθεια και εκτός αγωνιστικών χώρων. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 12/02 14:39

Αναδεικνύει ηγέτες, βγάζει προσωπικότητα και πλέον είναι στα καλύτερα του

Ο ΟΦΗ του τελευταίου μήνα αναδεικνύει και παίκτες που πέραν της προσφοράς του βγάζουν και έναν ηγετικό ρόλο μέσα στο γήπεδο. Αλλά και ένα μειονέκτημα που δεν πρέπει να κάνει συχνά την εμφάνιση του. Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 04/02 22:50

Ο ένας καλπάζει, οι άλλοι αγκομαχούν και χάνουν την ψυχραιμία τους

Διαβάζω δηλώσεις και… tweets δεξιά και αριστερά από τους αντιπάλους του ΟΦΗ και βλέπω ότι άρχισαν να τον φοβούνται. Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για αυτό που κανένας μας δεν πίστευε πριν από έναν μήνα.

Gentikoule.gr / 28/01 21:49

Έτσι δεν την χάνει την άνοδο

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον ΟΦΗ του Αλκαζάρ που αν συνεχίσει έτσι τότε θα είναι αυτός που θα χαμογελάσει στο τέλος.

Gentikoule.gr / 25/01 15:16

«Show me the money»

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τους υποψήφιους επενδυτές και τον κόσμο που διψάει για μόνιμη λύση με αποτέλεσμα να του δίνονται υπερβολικές ελπίδες.

Gentikoule.gr / 22/12 18:42

ΟΦΗ σε κατάσταση ομηρίας

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule αποδικοποιώντας την επιστολή του Παπαδόπουλου και τις ευθύνες μετόχων και Τσάλου.

Gentikoule.gr / 18/12 17:41

Το ποδοσφαιρικό τμήμα και η ΠΑΕ

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule την ισοπαλία του ΟΦΗ στην Θεσσαλονίκη και καταγράφει τις τελευταίες εξελίξεις.

Gentikoule.gr / 15/12 19:37

Η τέχνη των μουγγών

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη, ο Μανώλης Σαρρής καταγράφει στο blog του στο Gentikoule την καθημερινότητα του ΟΦΗ και πως αυτοί που μιλάνε δεν έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας.