ΟΦΗ - Όλα τα τελευταία νέα

00:07 25/05

«Πόρτα» στην Κέρκυρα από τον Παπαδόπουλο

Πολλοί στο Ηράκλειο και δικαίως απέρριπταν το ενδεχόμενο να δεχτεί την πρόταση της Κέρκυρας ο Νίκος Παπαδόπουλος, αφήνοντας τον ΟΦΗ, ακόμα και αυτόν τον ΟΦΗ της Football League.

20:25 24/05

Η Stoiximan Μεγάλος Χορηγός του Zagori Mountain Running

H Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο θα είναι Μεγάλος Χορηγός του Ζagori Mountain Running ενός αγώνα σύμβολο για την προστασία του περιβάλλοντος που διεξάγεται εντός του Γεωπάρκου Βίκου Αωού.

19:14 24/05

Πάει και η Καλλονή

Μετά τον Πανθρακικό, αποβλήθηκε και η Καλλονή από το πρωτάθλημα – παρωδία.

18:21 24/05

To Gentikoule στο Instagram

Το Gentikoule ανοίγει το δικό του Instagram και «φωτογραφίζει» τις καλύτερες αθλητικές στιγμές του ΟΦΗ μετατρέποντας «ασπρόμαυρα» τα πάντα.

14:46 24/05

Τέλος ο Παντίδος από τον ΟΦΗ

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ με το Νίκο Παντίδο να λέει «ήταν τιμή μου που φόρεσα την φανέλα του».

12:36 24/05

Το παν είναι η ειλικρίνεια

Ο Μανώλης Σαρρής σταχυολογεί στο blog του στο Gentikoule τα δεδομένα που επικρατούν για την παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου και τονίζει πως δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από την αλήθεια.

21:51 23/05

Πρώτη κουβέντα με «Παπ»

Μέσα σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε μια άτυπη συζήτηση ανάμεσα στο Νίκο Παπαδόπουλο και αναμένεται να γίνουν και άλλες εντός των επόμενων ημερών.