ΟΦΗ - Όλα τα τελευταία νέα

21:51 22/04

«Ποιος είναι ο Ροκάκης που θα ασχοληθεί με τον ΟΦΗ;»

Με εμφανή ειρωνικό τρόπο σχολιάζουν στον ΟΦΗ όλα όσα διαρρέονται από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό που προσπαθούν να κάνουν το «άσπρο – μαύρο» για όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στα αποδυτήρια των Περιβολίων. Στον ΟΦΗ υποστηρίζουν ότι υπάρχει και ένα ηχητικό, από τα αποδυτήρια, στο οποίο ακούγεται ο πρόεδρος της ομάδας των Χανίων, να εκτοξεύει απειλές στους ανθρώπους της ομάδας.

17:09 22/04

Συγκίνηση στο Παγκρήτιο για τον «Μίστερ»

Παρουσία εκατοντάδων παιδιών, προπονητών και γονέων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο η τελετή λήξης του «7ου Παγκρήτιου Παιδικού Πρωταθλήματος»«Ευγένιος Γκέραρντ» που συνδιοργάνωσαν η ΕΠΣ Ηρακλείου και η Περιφέρεια Κρήτης.

13:18 22/04

To Gentikoule στο Instagram

Το Gentikoule ανοίγει το δικό του Instagram και «φωτογραφίζει» τις καλύτερες αθλητικές στιγμές του ΟΦΗ μετατρέποντας «ασπρόμαυρα» τα πάντα.

10:13 22/04

Συνεχίζει απτόητη η Κ19 του ΟΦΗ!

Με τον Καλαϊτζάκη να σερβίρει και τους Κουράκη, Νοικοκυράκη να σκοράρουν, ο ΟΦΗ κέρδισε 2-1 την Καλλιθέα και πατάει γερά για την συμμετοχή της στο Final Four ξεφεύγοντας 8 βαθμούς από την τρίτη Παναχαϊκή.

00:51 22/04

Ο «εμετός» που ξεχείλιζε…

Τα εμετικά συνθήματα που ακούστηκαν από όλους τους Χανιώτες που βρέθηκαν στο γήπεδο αποτελεί ντροπιαστική εικόνα για ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων της Κρήτης.