Αιφνίδιο διαζύγιο Εργοτέλη – Σολάρι!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Εντελώς ξαφνικά, οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας με τον Αργεντινό φορ που επικαλείται οικογενειακό πρόβλημα. Τι δήλωσε ο ίδιος ο Σολάρι.

Λίγους μήνες κράτησε η συνεργασία των δύο πλευρών με τον Εστεμπάν Σολάρι να δηλώνει στην ιστοσελίδα του Εργοτέλη ότι «έπειτα από προσπάθεια δύο εβδομάδων να δώσω λύση σε ένα οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζω, αναγκάζομαι να λύσω την συνεργασία μου με τον Εργοτέλη και να επιστρέψω στην πατρίδα μου. Ελπίζω να καταλάβουν όλοι, ότι πρέπει να αποχωρήσω. Ευχαριστώ την οικογένεια του Εργοτέλη για την βοήθεια που μου παρείχε και την κατανόηση. Εύχομαι τα καλύτερα για τον Σύλλογο και γιατί όχι να επιστρέψω στην ομάδα κάποια άλλη στιγμή».

Και η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Εστέμπαν Σολάρι, έπειτα από σχετικό αίτημα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε να επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους. Το ΔΣ της ΠΑΕ κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για τον μεταπείσει, ώστε να παραμείνει και να συνδράμει στην προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατό, λόγω του μεγέθους του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.