Γκαλίνοβιτς: «Ήρθα σε μια ομάδα με στόχους»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του στην ομάδα της Κέρκυρας εμφανίστηκε ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των «Φαιάκων».

Ο 35χρονος τερματοφύλακας τόνισε ότι η νέα του ομάδα έχει στόχους, ενώ τόνισε ότι το σημείο κλειδί για να απαντήσει θετικά στην πρόταση που δέχθηκε ήταν η μεγάλη θέληση των ανθρώπων της Κέρκυρας να τον φέρουν στο νησί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαλίνοβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εξέλιξη. Έρχομαι σε μια ομάδα με στόχους, της οποίας οι άνθρωποι έδειξαν, από την πρώτη μέρα των επαφών μας, ότι με ήθελαν πολύ. Κι αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος, για να πω το “ναι”. Νιώθω πολύ καλά, καθώς, πέραν των άλλων, η Κέρκυρα είναι ένα πανέμορφο νησί. Αγωνιστικά, δεν βρίσκομαι ακόμη στο απόλυτο σημείο ετοιμότητας.

Στο διάστημα, ωστόσο, της διακοπής του Πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, θα κάνω τη δουλειά που πρέπει, ώστε, πολύ σύντομα, να φθάσω στο επίπεδο που θέλω. Τα έφερε έτσι η μοίρα, ώστε το πρώτο παιχνίδι της νέας μου ομάδας, να είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκα για έξι χρόνια. Έτσι είναι η μπάλα, όμως, και πλέον είμαι παίκτης της Κέρκυρας. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες και να μπω στην καθημερινότητα του κλαμπ. Ώστε, με τη δουλειά, που θα κάνουμε όλοι μαζί, να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».