Κανένας περιοριστικός όρος σε Παπανικολάου και Υφαντή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κανένας περιοριστικός όρος  δεν επεβλήθη στους Παυσανία Παπανικολάου που έχει τη θέση του εκτελεστικού γραμματέα και στον Χρήστο Υφαντή που έχει τη θέση του αναπληρωτή γενικού διευθυντή, προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

O κατηγορίες που αντιμετωπίζουν σχετικά με συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση του απαγγέλθηκαν στις 22 Απριλίου.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, ο ανακριτής διαφθοράς κ.Ανδρεάδης αποφάσισε από κοινού με τον εισαγγελέα να μην επιβληθούν περιοριστικοί όροι σε κανέναν από τους δύο κατηγορούμενους.

Σύμφωνα με εκτίμησεις ρόλο στις απόφαση του ανακρτή έπαιξε το γεγονός ότι πρόκειται για επαγγελματικά στελέχη που αμοίβονται από την ΕΠΟ και όχι για αιρετούς ή για πρόσωπα που η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο δεν γίνεται για λόγους βιοπορισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα δυο στελέχη της ΕΠΟ έχουν για δικηγόρο τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΟ, Νίκο Κωνσταντόπουλο.

Ο εκ των δικηγόρων του εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ και του διευθυντικού στελέχους της Ομοσπονδίας, Πέτρος Μαχάς, δήλωσε μετά την απολογία τους πως:  «Η δικαιοσύνη με νηφαλιότητα κι επιμέλεια εξέτασε όλα τα δεδομένα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν συντρέχει λόγος επιβολής του οποιουδήποτε περιοριστικού όρου. Είχαμε κι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη».

πηγή: soccerplus.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook