Ένας… Ντουντού για τον Αστέρα Τρίπολης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης είναι και επίσημα ο Εντουάρντο ντος Σάντος Λίμα (Ντουντού).

Ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης είναι και επίσημα ο Εντουάρντο ντος Σάντος Λίμα (Ντουντού). Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βραζιλιάνου παίκτη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και συμμετέχει ήδη στις προπονήσεις της ομάδας του Στάικου Βεργέτη.

Φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τον Ντουντού που έχει παίξει στην Ελλάδα σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση:

Ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Eduardo dos Santos Lima (Dudu). Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου 1989 στη Βραζιλία και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην São Bernardo.

O Dudu Lima υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018, ενώ συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις του ΑΣΤΕΡΑ για τη σεζόν 2014-2015, όπου και δόθηκε η ευκαιρία στο προπονητικό επιτελείο να αποκτήσει πλήρη εικόνα για τα ποδοσφαιρικά του στοιχεία.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι η μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και έκαναν όλα όσα έπρεπε για να έρθω στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αυτό που ξέρω για τον ΑΣΤΕΡΑ είναι ότι εδώ και τέσσερα χρόνια παίζει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα είναι μια από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν».

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ DUDU
2011 RD Brasil – 11
2012 (Α) São Bernardo – 14
2012 (Β) → Chapecoense de Futebol (loan) – 7
2013 São Bernardo – 6
2014 São Bernardo – 11
2015 São Bernardo – 7