Χριστοβασίλης:”Δημιουργούν προβλήματα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την άποψή του πως το θέμα με τα δελτία που έχουν ανακληθεί από Εθνικό και Ιωνικό, δημιουργούν πρόβλημα στην Football League, εξέφρασε ο Γιώργος Χριστοβασίλης.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και αντιπρόεδρος της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM», τόνισε πως αρμόδια για να αποφασίσει για την υπόθεση των δελτίων είναι η ΕΠΟ, ενώ μίλησε και για το μεγάλο όνειρο των Ηπειρωτών με τη δημιουργία νέου γηπέδου.

«Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να φέρουμε το θέμα στην νομική υπηρεσία της Football League. Ωστόσο, η υπόθεση των δελτίων είναι κάτι που αρμόδια είναι η ΕΠΟ. Εμείς σας Football League ούτε φορολογικές ενημερότητες έχουμε, ούτε ασφαλιστικές», ήταν αρχικά τα λόγια του μεγαλομετόχου του ΠΑΣ Γιάννινα.

Και συνέχισε για τις εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση: «Ήδη έχουν ανακληθεί τα δελτία. Στην χθεσινή συνέντευξη, ο κ. Σαλευρής και πρόεδρος της Καλλιθέας, έφερε κάποια στοιχεία, που προέρχονται από την ΕΠΟ, που αναφέρουν πως ο Ιωνικός δεν έχει ενημερότητα από τις 15 Ιουνίου του 2009. Αυτό δημιουργεί ένα πρόβλημα στον βαθμολογικό πίνακα».

Για το αν η καθυστέρηση της απόφασης δημιουργεί πρόβλημα στο πρωτάθλημα, απάντησε: «Σίγουρα όλα αυτά δημιουργούν ένα πρόβλημα. Αυτό είναι προσωπικό για την ομάδα. Όλοι γνώρισαν ότι έπρεπε να καταθέσουν τους φακέλους μέχρι κάποια ημερομηνία».

Ερωτηθείς για την ημερομηνία της απόφασης των φακέλων αδειοδότησης των ομάδων της Football League, ανέφερε: «Όπως μας έχουν ενημερώσει από την ΕΠΟ, οι αποφάσεις θα έχουν βγει πριν από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στις 15 Μαΐου, καθώς ξεκινούν και τα play off. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να τελειώσουν τις υποθέσεις για την Super League και από την επόμενη εβδομάδα της Football League. Άλλωστε, οι αγώνες των play off θα ξεκινήσουν στις 21 Μαΐου».

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε και για τη «μάχη» που δίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα για την άνοδο και το πρωτάθλημα: «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε στην πρώτη θέση, κάτι που δεν το έχει καταφέρει η ομάδα στις προηγούμενες φορές που πήρε την άνοδο. Χρειαζόμαστε 2 με 3 νίκες για να τα καταφέρουμε».

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος των Ηπειρωτών, μίλησε και για το όνειρο του νέου γηπέδου: «Αυτό το θέμα το παλεύουμε 1,5 χρόνο. Το καλό είναι πως πριν από 2 εβδομάδες, ο χώρος που είναι να παραχωρηθεί, έχει συμπεριληφθεί στο σχέδιο της πόλης. Είναι στην περιοχή του πρώην δυτικού αεροδρομίου, στην περιοχή του Κατσικά, που εφάπτεται στην Εγνατία οδό.

Το γήπεδο θα έχει χωρητικότητα 20.000 θέσεων, ξενοδοχείο, προπονητικό κέντρο με 10 γήπεδα, αθλητικό σχολείο από νηπιαγωγείο μέχρι λύκειο. Τα πάντα είναι έτοιμα, χρειάζεται να παραχωρηθεί η έκταση και να εγκριθούν τα σχέδια. Θέλουμε το 2013 που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης να έχουμε έτοιμο το γήπεδο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook