Το Gentikoule “ακτινογραφεί” την Κηφισιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

To Gentikoule ακτινογραφεί και παρουσιάζει τον προσεχή αντίπαλο του ΟΦΗ, την Κηφισιά που έχει πάρει την “ταμπέλα” του δεύτερου φαβορί για την άνοδο.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου έχοντας ενισχυθεί σε σχέση με την τελευταία χρονιά θα προσπαθήσει να πετύχει αυτό που εδώ και χρόνια αποτελεί διακαή πόθο του προέδρου, Βασίλη Γαντζούλα, δηλαδή την άνοδο στα επαγγελματικά σαλόνια. Με ποδοσφαιριστές που έχουν… φάει με το κουτάλι τις επαγγελματικές κατηγορίες όπως οι Γεωργίου, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Καραδέμητρος, Γουμάγιας, Μιχαλόπουλος, Χαϊκάλης αλλά και μονάδες που γνωρίζουν την κατηγορία όπως οι Τεγούσης, Έσλερ και Γκίκας οι κυανόλευκοι κατεβαίνουν στην Κρήτη αποφασισμένοι να πετύχουν κάτι πολύ σπουδαίο απέναντι στο μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό προφίλ της Κηφισιάς, πρόκειται για ένα σύνολο με άκρως επιθετικές αρετές που παίζει ορθολογικό και οργανωμένο ποδόσφαιρο, ενώ μπορεί να χτυπήσει με την ίδια ευκολία τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα αλλά και στην κόντρα επίθεση. Ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή είναι ο Δημήτρης Βέρμπης ο οποίος τα τελευταία χρόνια πετυχαίνει περισσότερα από 20 τέρματα και σίγουρα αποτελεί αξιόπιστη λύση στην επιθετική γραμμή για την Κηφισιά.

Παράλληλα, οι ασπρόμαυροι θα πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους στους ακραίους επιθετικούς της ομάδας (Χαϊκάλη και Μιχαλόπουλο) οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όσον αφορά το σχηματισμό, ο Δημήτρης Παπασπύρου δείχνει ότι θα αγωνιστεί με 4-2-3-1 χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να… κατεβάσει την ομάδα και με 4-4-2

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook