To… βιολί του ο Παπασπύρου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής της Κηφισιάς συνεχίζει να επιμένει ότι η Κηφισιά θα μπορούσε να φύγει από το Ηράκλειο με βαθμό – ους.

Ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα “stoplekto” θεωρεί ότι η ομάδα του εάν είχε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα θα μπορούσε να είχε σημειώσει κάποιο τέρμα και να αποχωρήσει με βαθμούς από το Ηράκλειο δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Αναλυτικά, η δήλωση του Βοιωτού προπονητή: “Είχαμε καλό πρόσωπο στο α’ ημίχρονο στο οποίο δεν απειληθήκαμε καθόλου. Ενώ εμείς μπορέσουμε σε δυο τρεις επιθέσεις εάν είχαμε τελική πάσα να πετύχουμε ένα γκολ. Στο β’ μέρος δώσαμε χώρο ο ΟΦΗ μας απείλησε με τέσσερα με πέντε σουτ και στο τέλος από μια ολιγωρία δεχτήκαμε το τέρμα. Θα μπορούσαμε επειδή στο χρονικό σημείο που επιτεύχθηκε το τέρμα να φύγουμε με το βαθμό της ισοπαλίας όμως τελικά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια και κοιτάμε μπροστά αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη”.

Σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα του “Γεντί Κουλέ” ο έμπειρος κοουτς δήλωσε: “Λογικό ήταν μετά από οκτώ μήνες η ατμόσφαιρα να ήταν πολύ καλή και σίγουρα ο κόσμος με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο του βοήθησε τον αντίπαλο”.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι ο ΟΦΗ εξακολουθεί να παραμείνει μαζί με την Κηφισιά το φαβορί για τον τίτλο ο Δημήτρης Παπασπύρου υπογράμμισε: “Δεν χρίζω τον ΟΦΗ μόνο ως φαβορί . Θεωρώ ότι θα υπάρξουν στην πορεία δυο τρεις ομάδας που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και όποια από αυτές δείχνει να έχει διάρκεια θα πετύχει το στόχο της”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook