Γούτης: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας στο Ηράκλειο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής του Αστέρα Βάρης Βαγγέλης Γούτης με δηλώσεις του στο «stoplekto» αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έπλεξε το εγκώμιο του αλλά τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να πάρει ότι μπορεί φεύγοντας από το Ηράκλειο.

«Είναι σίγουρο ότι παίζουμε με την πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα της κατηγορίας. Όπως σε όλους τους αντιπάλους, δείχνουμε τον απαιτούμενο αγωνιστικό σεβασμό το ίδιο θα κάνουμε και την Κυριακή. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, ξέρουμε την αντίπαλη ομάδα και καταλαβαίνουμε ότι ο ΟΦΗ μπορεί να έχει μια μεγάλη ιστορία αλλά εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως το πράττουμε κάθε Κυριακή» ήταν τα πρώτα λόγια του Βαγγέλη Γούτη. Ερωτηθείς εάν τον προβληματίζει το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν αρκετές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι μετά την αποχώρηση του Στέλιου Ανδριανόπουλου, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Καλό θα είναι πάντα να μιλάμε για τους ποδοσφαιριστές που θα έχουμε την Κυριακή και εκτιμώ ότι όσοι κληθούν να αγωνιστούν θα πράξουν το καλύτερο δυνατό».

Σε ερώτηση εάν θεωρεί ξεχωριστό το συγκεκριμένο παιχνίδι έναντι των υπόλοιπων που θα κληθεί να δώσει ο Αστέρας, ο Βαγγέλης Γούτης πρόσθεσε: «Η φανέλα του ΟΦΗ είναι σίγουρα βαριά. Πρόκειται για ένα σύλλογο με ιστορία και κόσμο που παίζει στο γήπεδο  του. Αυτά είναι δεδομένα. Εμείς θα κοιτάξουμε ωστόσο να κάνουμε αυτό που πράττουμε κάθε Κυριακή».