Ματς – παρωδία στον Ταύρο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε ένα παιχνίδι – παρωδία στον Ταύρο όπου ο Ιάλυσος πήγε με 14 παίκτες και ο Φωστήρας το ολοκλήρωσε με 8 (ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε;), ο θαυμαστός κόσμος της Γ’ Εθνικής αρχίζει να κάνει την εμφάνιση του.

Ενώ το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής φτάνει στην ολοκλήρωση του βλέπουμε να συμβαίνουν σημεία και τέρατα. Όπως για παράδειγμα το παιχνίδι άγριας ομορφιάς που έγινε στον Ταύρο ανάμεσα στον Φωστήρα και τον Ιάλυσο. Η μαχητική ομάδα της Ρόδου κατέθεσε την ψυχή της κόντρα στον Φωστήρα με αποτέλεσμα να χάνει με 2-0 πριν καλά – καλά συμπληρωθεί το 25λεπτο. Ο Ιάλυσος για να το… δέσει το ματς, μείωσε με πέναλτι σε 2-1 και τελικά το ποδοσφαιρικό θαύμα ολοκληρώθηκε με το τρίτο γκολ του Φωστήρα.

To εντυπωσιακότερο όλων βέβαια είναι ότι ο Φωστήρας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 8 παίκτες καθώς, προφανώς, οι Παραράς και Μάναλης ήταν στο όριο καρτών με αποτέλεσμα να μην παίξουν κόντρα στην Επισκοπή. Πρόκειται για δύο σημαντικές απουσίες εν όψει του αγώνα του Ρεθύμνου αλλά μήπως εκεί στην Αθήνα ξέρουν κάτι που εμείς δεν το ξέρουμε;

Όσον αφορά τους Ροδίτες, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πούμε από το να αναφέρουμε ότι πήγαν στην Αθήνα με 14 παίκτες όλους και όλους για… οικονομικούς λόγους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook