Τι γίνεται με τον ΑΟ Χανιά και τον Κισσαμικό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η αθλητική ιστοσελίδα των Χανίων “athlitiko.gr” καταγράφει τα δεδομένα που υπάρχουν στις δύο ομάδες της πόλης που θα είναι αντίπαλοι του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του athlitiko.gr

Αξιο αναφοράς είναι ότι ειδικότερα τις τελευταίες ώρες φημολογείται πάρα πολύ έντονα στα ποδοσφαιρικά στέκια των Χανίων ότι ο Μιχάλης Τζουγκαράκης δεν έχει αποφασίσει να ενασχοληθεί εκ νέου με τον ΑΟΧ, ενώ άλλες φήμες αναφέρουν ότι αυτό αποτελεί την απόφασή του! Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε ο Α.Ο. Χανιά, πρακτικά, επί της ουσίας δηλαδή, μένει “ακέφαλος” τη στιγμή που αυτή την περίοδο θα έπρεπε να σχεδιάζει το μέλλον του αγωνιστικά και γενικότερα οργανωτικά. Θα ζήσει άραγε ο Α.Ο. Χανιά πάλι ένα καλοκαίρι… αγωνίας; Οι επόμενες μέρες και γενικότερα το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Ο ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Κλίμα αβεβαιότητας επίσης πηγάζει και από το ρεπορτάζ του Κισσαμικού. Άλλες σεζόν τέτοια εποχή ο Κισσαμικός έδειχνε την πυγμή του, την αποφασιστικότητά του ως σύλλογος. Με το πρωτάθλημα να έχει τελειώσει εδώ και καιρό, η ομάδα δεν παρουσιάζει, πλην της ανανέωσης με τους Μπαξεβάνο και Τσακαλίδη καμία δραστηριότητα. Το γεγονός αυτό θα μπορούσε να εκληφθεί ως ανησυχητικό, από την άλλη, ο Αντώνης Ροκάκης τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι αυτό που πρέπει να κάνει για την ομάδα του το κάνει. Ενδεχομένως φέτος να το αποφασίσει και να το πράξει πιο καθυστερημένα. Σημειώνεται με την ευκαιρία ότι μερικούς μήνες πριν, η ομάδα του Κισσαμικού μετατράπηκε σε ΠΑΕ σε ένα ιστορικό γεγονός για τον σύλλογο.

Το athlitiko παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς όπως έχει αποδείξει ότι κάνει πάντοτε με υπευθυνότητα το ρεπορτάζ των δύο χανιώτικων ομάδων και με την πρώτη ευκαιρία θα προχωρήσει σε ενημερώσεις…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook