Ούτε το… όνομα του ΟΦΗ δεν είπε ο Σουάνης για τη νέα σεζόν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο παίκτης που συνεχίζει στην Δόξα Δράμας της Γ’ Εθνικής κλήθηκε να μιλήσει στο Metropolis και δεν συμπεριέλαβε καν το όνομα του ΟΦΗ στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Ο Δημήτρης Σουάνης χαρακτήρισε ως πρώτο φαβορί την ομάδα των Τρικάλων και στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Απόλλωνα ενώ δεν συμπεριέλαβε ούτε τον Άρη ως ένα εκ των πρώτων υποψηφίων. Όσο για τον ΟΦΗ, ο Σουάνης αμέλησε να πει το όνομα του…

Τα όσα είπε στο «Μετρόπολις»:

Για το αν έχει πρόταση από τον Αρη: «Υπήρχαν συζητήσεις με τον Αρη, όχι πρόταση. Δεν ήμουν στα βασικά πλάνα αλλά ως μια επιλογή επιπλέον και θα έπρεπε να περιμένω για να γίνει κάτι. Έτσι επειδή δεν έχω μάθει να έρχομαι από πίσω, παρότι είναι μεγάλη ομάδα ο Αρης, κατέληξα στη Δόξα».

Για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής: «Όποιος νομίζει ότι ο Αρης θα πάρει εύκολα το πρωτάθλημα στη Β Εθνική δεν ξέρει τι του γίνεται. Τα Τρίκαλα και ο Απόλλων έχουν πολύ καλές ομάδες, και εγώ θεωρώ τα Τρίκαλα ως πρώτο φαβορί για την άνοδο. Έχουν παίκτες με εμπειρία στη Β Εθνική και αυτό μετράει στη Φούτμπολ Λιγκ. Οι ποιοτικοί παίκτες έχουν πρόβλημα σε αυτή τη κατηγορία και ο Αρης δεν έχει παίκτες που έχουν εμπειρία σε αυτή τη κατηγορία. Μακάρι να με διαψεύσει ο Αρης, γιατί και το ποδόσφαιρο μας είναι πιο φτωχό χωρίς τον Αρη που βρίσκεται δύο χρόνια στη Γ’ αλλά δεν θα είναι εύκολη η άνοδος».