Ο κακός χαμός γίνεται στον Απόλλωνα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με κοινή δήλωση τους, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης κατηγορούν ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της ομάδας κάνοντας λόγο για δυσφημιστικά δημοσιεύματα.

Με μια σκληρή ανακοίνωση κατά της ιστοσελίδας a-sports.gr και προσβάλοντας σε μεγάλο βαθμό τον συνάδελφο που καλύπτει το ρεπορτάζ του Απόλλωνα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία τον κατηγορούν και ούτε λίγο, ούτε πολύ τον κατηγορούν ότι συκοφαντεί με τα ρεπορτάζ του.

Διαβάστε την ανακοίνωση – μνημείο

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας. Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τις συνθήκες υπό τις οποίες διεξάγονται καθημερινά οι προπονήσεις τόσο στη διάρκεια του πρώτου σταδίου, όσο και στη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας, στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας. Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την άψογη συμπεριφορά και στήριξη της προσπάθειά μας από τα μέλη του προπονητικού και ιατρικού τιμ αλλά και των μελών της διοίκησης που βρίσκονται μονίμως δίπλα μας.

Ξεκαθαρίζουμε, ότι τα όσα αναφέρονται, ως προβλήματα, σε δημοσιεύματα της ιστοσελίδας a-sports.gr, είναι άκρως συκοφαντικά και δυσφημιστικά, απέχουν από την πραγματικότητα και έχουν ως στόχο να μειώσουν τη δική μας προσπάθεια και να χαλάσουν το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα Σμύρνης. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα υποτιμούν τη λογική μας αλλά και την κοινή ποδοσφαιρική λογική, δείχνουν τα απωθημένα που προφανώς έχει ο συντάκτης των κειμένων και τη δική του προβληματική κατάσταση. Θα τον στενοχωρήσουμε, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν που ο ίδιος με τα μυθεύματά του, προσπαθεί να περιγράψει και να παρουσιάσει ως πραγματική. Πολλά από αυτά που γράφει αποτελούν εμπνευσμένα σενάρια, όμως δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.