Δρακόπουλος και με την βούλα στον ΑΟ Χανιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΑΟΧ ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού που θα έχει συνεργάτη τον πρώην γυμναστή του ΟΦΗ, Θοδωρή Γκάτζιο.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή και κάτοχο διπλώματος UEFA PRO Αντώνη Δρακόπουλο.

Ο Αντώνης Δρακόπουλος επιστρέφει ξανά στα Χανιά καθώς έχει διατελέσει προπονητής ξανά στον σύλλογο την περίοδο 2006-2007.

Έχει μεγάλη εμπειρία καθώς στο παρελθόν ανήκε στο προπονητικό επιτελείο καταξιωμένων προπονητών. Ξεκίνησε στην Προοδευτική με τον Λάκη Πετρόπουλο (Β’ Εθνική) ακολούθησε ο Μανδραϊκός την επόμενη χρονιά ενώ στην συνέχεια, μεταπήδησε στον Ολυμπιακό και στο προπονητικό επιτελείο του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον οποίο ήταν μαζί και στον ΠΑΟΚ. Επίσης την εποχή που ανήκε στον Ολυμπιακό συνεργάστηκε και με τον Νορβηγό Τρόντ Σόλιντ. Την περίοδο 2002-04 πέρασε και από την ΑΕΚ ενώ στο τότε περιφερειακό πρωτάθλημα (2006/07) ήταν προπονητής του ΑΟ Χανιά.

Η συνέχεια τον βρήκε στην Γ’ Εθνική με Κεραυνό Κερατέας ΠΑΣ Πρέβεζας, Αναγέννηση Σερρών και Ρούβα για να μετακομίσει στην συνέχεια στο προπονητικό επιτελείο  των Πανιώνιου, Πανηλειακού Ολυμπιακού Βόλου και Καλλιθέας στο πλευρό του Νίκου Παντέλη.

Επίσης ο ΑΟ Χανιά ανακοινώνει και την έναρξη συνεργασίας με τον Θοδωρή Γκάτζιο ο οποίος και αυτός επιστρέφει στην ομάδα του ΑΟ Χανιά με την οποία είχε πανηγυρίσει την άνοδο από την Γ’ εθνική στην Football League.