Η Π.Α.Ε. Αρης θα έχει την πρώτη γυναίκα μεγαλομέτοχο

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η Ειρήνη Καρυπίδη θα είναι η μοναδική μέτοχος της νέας εταιρείας – γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν θα είναι μέτοχος στη νέα ΠΑΕ.

Η Ειρήνη Καρυπίδη είναι η μοναδική μέτοχος της νέας εταιρείας και η «Μetrosport» ακτινογραφεί το επαγγελματικό της προφίλ, το οποίο περιλαμβάνει πλούσια δραστηριότητα

Σε λίγες μέρες η Π.Α.Ε. Αρης θα έχει την πρώτη γυναίκα μεγαλομέτοχο, κάτι που δεν συνηθίζεται –τουλάχιστον- στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Η «Μ» σας παρουσιάζει το επαγγελματικό της προφίλ της Ειρήνης Καρυπίδη, όπως το έχει διαμορφώσει η ίδια σε γνωστή ιστοσελίδα.

Η αδερφή του Θόδωρου Καρυπίδη σπούδασε Οικονομικά στη Θεσσαλονίκη, αποφοιτώντας το 2000, ενώ είχε ήδη αρχίσει να αποκτά εμπειρία, καθώς εργαζόταν σε εταιρεία που πρόσφερε χρηματιστηριακές υπηρεσίες.

Το 2001 δημιουργεί την «KARIPIDIS BROS CO», επιχείρηση που περιλαμβάνει την παραγωγή ξύλινων παλετών, αλλά και τη διανομή βιοκαυσίμων, δημιουργώντας εταίρους στην Κεντρική Ευρώπη. Μέχρι και σήμερα, συνεχίζει να υφίσταται έχοντας και τη συμβολή του αδερφού της.

Το 2014 η δράση της επεκτείνεται, καθώς αναλαμβάνει διευθυντική θέση στην εταιρεία «SUNTECH POWER», η οποία εδρεύει στο Ντουμπάι και διατηρεί τη θέση της έως σήμερα. Αντικείμενο της επιχειρηματικής αυτής δραστηριότητας είναι η εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας, καθώς η εταιρεία εξειδικεύεται στην παραγωγή φωτοβολταϊκών πάνελ.

Πήγη: mikriliga.com