Στον «αέρα» δελτία και παίκτες του Άρη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με δημοσίευμα του flnews.gr, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα δελτία τεσσάρων παικτών του Άρη που δεν αποκλείεται να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Θέμα με την έκδοση δελτίων του Άρη έχει προκύψει, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, τα τελευταία 24ωρα! Συγκεχυμένη, ωστόσο, είναι η πληροφόρηση για τον ακριβή αριθμό αυτών, όμως είναι πλήρως διασταυρωμένο ότι οι «κίτρινοι» έχουν προσφύγει στην ΕΙΜ και, μάλιστα, έχουν μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές να μην ανησυχούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, δεδομένα ο Άρης έχει προσφύγει για την έκδοση των δελτίων των Τάτου, Ρόβα, Τσουμάνη, Καπνίδη, όμως κάποιες άλλες πηγές έκαναν λόγο για όλους όσοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους, χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται.

Σημειώνεται ότι το θέμα προέκυψε όταν η ΕΠΟ διαπίστωσε πως στα φύλλα αγώνων των φιλικών εμφανίζονταν να έχουν αγωνιστεί ποδοσφαιριστές για τους οποίους, προφανώς, δεν είχαν κατατεθεί αιτήσεις μεταβολών. Εξάλλου, το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές έπαιζαν πέρυσι σε ερασιτεχνική κατηγορία δεν σημαίνει ότι θεωρούνταν άνεργοι, οπότε έπρεπε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες απόκτησής τους έως τις 31 Αυγούστου.

Για το θέμα που έχει προκύψει, μάλιστα, φέρονται να έχουν ενημερωθεί η Λαμία, ο Απόλλων Σμύρνης και ο ΑΟ Τρίκαλα…

πηγή: flnews.gr