To αντιμετωπίζουν σαν… επίσημο ματς

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Φιλικό διεξάγεται σήμερα, Σάββατο, στις 18.00 ανάμεσα σε Α.Ο.Χανιά και Κισσαμικό στο γήπεδο των Περιβολίων.

Ο τεχνικός της ομάδας του Α.Ο.Χανιά,  Αντώνης Δρακόπουλος θέλει να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα από το σημαντικό φιλικό αυτό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας. Παράλληλα, ο τεχνικός του ΑΟΧ αντιμετωπίζει κάποια αγωνιστικά προβλήματα.

Στην πρωινή προπόνηση, ο Κώστας Νικολόπουλος έκανε τρέξιμο, ο Αμράι Λάλι ασκήσεις μόνον στο πάνω μέρος του σώματος λόγω του προβλήματος στο πόδι, ο τραυματίας Νίκος Κοζάκης έμεινε εκτός, όπως και Παντελής Θεολόγου τελικά, αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται απο ίωση. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, ακολούθησαν κανονικό προγράμμα.

Από την πλευρά του Κισσαμικού τώρα, από αγωνιστικής πλευράς, ο Σπύρος Μπαξεβάνος έχει προβλήματα, καθώς ο Δημήτρης Τσερκέζος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του στη γάμπα και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι απουσιάζει εδώ και αρκετό καιρό λόγω αυτού του προβλήματος. Επίσης, απών θα είναι και ο Βλάχος που στο φιλικό με το ΙΝΚΑ… τράκαρε στον αέρα με τον Γωνιωτάκη και τοποθετήθηκαν και στους δύο ποδοσφαιριστές ράμματα στο φρύδι.

Σημειώνεται τέλος ότι δεν αποκλείεται σε αυτό το φιλικό να παίξει για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του αγώνα ο Μάριο Μαρτίνεθ, που ειδικότερα στο ματς με το ΙΝΚΑ είχε περάσει σαν αλλαγή μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου.   

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook