«ΟΦΗ, Άρης έχουν τον πρώτο λόγο…»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος βρέθηκε σε εκπομπή του Novasports και επανέλαβε την εκτίμηση του ότι «ΟΦΗ, Άρης είναι οι ομάδες που έχουν τον πρώτο λόγο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά δήλωσε ότι: «Έχουμε κάνει δέκα φιλικά παιχνίδια. Κάπου οι παίκτες βαριούνται… Όταν έχεις παίξει με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Κέρκυρα, Ξάνθη… Κάναμε ένα μικρό πρωτάθλημα φιλικών αγώνων. Κι αν δεν ξεκινήσει τώρα το πρωτάθλημα, τουλάχιστον ας αρχίσει τη μεθεπόμενη Κυριακή για να ξέρουμε τι να κάνουμε. Αρχίσαμε την προετοιμασία στις 25 Ιουλίου με την ελπίδα έναρξης του πρωταθλήματος στις 25 Σεπτεμβρίου. Πέρασαν δυόμιση μήνες και δε ξέρουμε τι μας γίνεται. Το τελευταίο παιχνίδι του Άρη ήταν τον περασμένο Μάιο. Κακά τα ψέματα. Μόνο με τα φιλικά δεν γίνεται».

Για το ποιες ομάδες έχουν περισσότερες πιθανότητες για άνοδο στη Superleague:

«Με ονόματα και φανέλες δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα. Άρης και ΟΦΗ είναι οι ομάδες που έχουν τον πρώτο λόγο σαν ομάδες και σαν ιστορία, αλλά πρέπει να το αποδεικνύεις στο γήπεδο».

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη είπε πως:

«Αυτή την τελευταία διετία η ομάδα ζει μια περιπέτεια, γίνεται προσπάθεια εξυγίανσης. Ο Καρυπίδης έχει βάλει 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ήταν συνεπής σε ό,τι είπε και τώρα ήρθε η ώρα του κόσμου. Να δείξουμε ότι το Χαριλάου θα είναι τέτοια έδρα όπου θα έρχεσαι για να χάσεις».