Επική ανακοίνωση του ΑΟΧ: «Δήμου θέλοντος το φιλικό με τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η διοίκηση του ΑΟ Χανίων ανακοίνωσε την διεξαγωγή του φιλικού με τον ΟΦΗ κρατώντας μια… πισινή για τις προθέσεις του Δήμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Χανιά

Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Χανιά, ανακοινώνει, με κάθε επιφύλαξη, ότι το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 17:30, η ομάδα μας θα δώσει φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. στο γήπεδο των Περιβολίων.

Οι δυο ομάδες εχουν έρθει σε συμφωνία, ο Α.ΟΧ. έχει κάνει ΟΛΕΣ τις απαραίτητες κινήσεις και περιμένει την (ΕΠΙΣΗΜΗ) απάντηση του Δήμου Χανίων, οι άνθρωποι του οποίου τον διοικούν, μας διαβεβαίωσαν (ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ), ότι η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά. Θεωρητικά αύριο Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, θα φθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, η τυπική (θετική) απάντηση του Δήμου και ολα θα κυλήσουν ομαλά.

Η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος συνεχίστηκε κανονικά σήμερα με διπλή προπόνηση. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές έκαναν βάρη στο γυμναστήριο του γηπέδου των Περιβολίων και το απόγευμα βρέθηκαν στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Μάρκο Ζόρο, Νίκος Γκεμίσης, Νίκος Κοζάκης και Μανώλης Κρασουδάκης συνέχισαν την αποθεραπεία τους. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 17:30.