Νέα ανακοίνωση ΑΟΧ για το φιλικό με τον ΟΦΗ: «Ναι μεν αλλά…»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συνεχίζεται η φαρσοκωμωδία με την έδρα του φιλικού του Σαββάτου με τον ΑΟ Χανίων να κάνει γνωστό ότι περιμένει την έγγραφη έγκριση του Δήμου παρότι προφορικά αυτό έχει γίνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Χανιά, ανακοινώνει, ότι δεν έφθασε ούτε σήμερα -όπως αναμενόταν – στο γραφείο η επίσημη απάντηση του Δήμου της πόλης μας, για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. το ερχόμενο Σάββατο (17:30), στο γήπεδο των Περιβολίων.

Ωστόσο, σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμο και σήμερα, μας διαβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και η αναμέτρηση θα γίνει κανονικά.

Θετική ήταν και η (προφορική) απάντηση της Ε.Π.Ο, παρά τις τελευταίες εξελίξεις που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που ίσως να επηρέαζαν τη διεξαγωγή όλων των φιλικών αγώνων.

Ο Α.Ο.Χ. πάντως, δεν επηρεάζεται απο τις εξελίξεις και συνεχίζει την προετοιμασία του, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Το φιλικό με τον Ο.Φ.Η στα Περιβόλια, θα είναι πιο απαιτητικό απο ότι αυτό στο Ηράκλειο, αφού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, είδαν τα λάθη τους και ο Αντώνης Δρακόπουλος, θέλει να δει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Οι Ζόρο, Γκεμίσης, Κοζάκης και Κρασουδάκης, δεν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας το Σάββατο, αφού και σήμερα ακολούθησαν θεραπεία.