Πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Κισσαμικό

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Πρόβα για το ματς της Δευτέρας με τον ΟΦΗ είναι ο σημερινός αγώνας με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Την Δευτέρα ο Κισσαμικός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο πρώτο ματς για το πρωτάθλημα, ωστόσο, σήμερα (15.00) θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του την νέα ποδοσφαιρικής σεζόν, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στην αποστολή για τις Σέρρες συμπεριλήφθηκαν 18 ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και οι δύο “μικροί”, που έγιναν φέτος επαγγελματίες, προερχόμενοι από την Κ19 του Συλλόγου.

Ο λόγος για τον Γιάννη Λουβιτάκη (γενν. 28/01/1999) που από μικρή ηλικία εντάχθηκε στην Ακαδημία του Κισσαμικού φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα και τον Νίκο Καβράκη (γενν. 04/02/1999) που την περασμένη σεζόν μετεγγράφηκε στην Κ19 του Κισσαμικού, έχοντας αγωνιστεί στις ομάδες Κ17 και Κ15 του Πλατανιά και στις Ακαδημίες της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή:

Λαζαρίδης, Πολίτης, Σταθάκης, Ενγκουέμ, Παντελάκης, Τσερκέζος, Παγώνης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σιλβα, Μάριο Μαρτίνεθ, Μάντζης, Θέος, Κίκε, Βλάχος, Καβράκης, Λουβιτάκης.

Στο kissamikos.gr μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Μπαξεβάνος:

«Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο μετά από πάρα πολλές εβδομάδες προετοιμασίας που κάνουμε. Το μόνο που θέλουμε είναι να πάμε εκεί και να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι και για τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook