Φουρλάνος: «Είμαστε πολυ απογοητευμένοι»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η βαριά ήττα απο τη Σπάρτη στην πρεμιέρα του κυπέλλου Ελλαδος, ανήκει στο παρελθόν για τον Α.Ο.Χανιά.

Η ομάδα των Χανίων βρίσκεται ήδη στο Αίγιο, έχοντας στρέψει το ενδιαφέρον του στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Παναιγιάλειο.

Ο Α.Ο.Χ μετέβη αμέσως μετά το ματς στη Σπάρτη και ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής, με στόχο την καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα.

“Είμαστε πολυ απογοητευμένοι απο την εικόνα που παρουσιάσαμε στη Σπάρτη. Είναι καλό κάποιες φορές να σε ταρακουνούν ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα και ελπίζω να βγει σε καλό.

Βέβαια για μας αυτή η σφαλιάρα ήρθε πολύ νωρίς. Δεν ήταν μόνο η βαριά ήττα αλλα κυρίως η άσχημη εμφάνιση.

Πραγματικά δουλεύουμε σκληρά και δεν κάναμε τίποτα απο όσα είπαμε. Παραμένουμε όμως ενωμένοι και σίγουροι ότι θα αποδείξουμε τι αξίζουμε. Δεν πρέπει να μένουμε στο τι έγινε αλλα στο τι θα γίνει απο εδώ και πέρα.

Τώρα έχουμε το ματς στο Αίγιο και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Είναι πολυ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκειά του. Θεωρώ ότι οποίος δείξει μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη, θα είναι και αυτός που θα την πάρει», δήλωσε ο μέσος του Α.Ο.Χ. Σπύρος Φουρλάνος, για το ματς της πρεμιέρας στη Football League κόντρα στον Παναιγιάλειο.