Παραιτήθηκε από τα Χανιά ο Δρακόπουλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Χανίων, αποτελεί ο Αντώνης Δρακόπουλος, με τους λόγους της αποχώρησης του να είναι καθαρά προσωπικοί.

Aνααλυτγικά η δήλωση του Αντώνη Δρακόπουλου

Ο 48χρονος τεχνικός με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΧ , μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος,έκανε αρχικά γνωστή την απόφαση του στους παίκτες όπου και τόνισε ότι αποχωρεί επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Σήμερα έκανα την τελευταία προπόνηση και αποχαιρέτησα τους ποδοσφαιριστές.
Το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, είχα συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Μελά και του εξήγησα τους λόγους της παραίτησης μου. Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και δεν εχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια στο δύσκολο αγωνιστικό έργο που έχει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για την άριστη συνεργασία που είχαμε, καθώς και τον φίλαθλο κόσμο του Α.Ο.Χ. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο Γιώργο Μελά για την άψογη συνεργασία μας, να του ευχηθώ καλό κουράγιο για τη συνέχεια και να προτρέψω όλο τον κόσμο των Χανίων, να σταθεί στο πλευρό του διότι το εγχείρημα που ανέλαβε να κρατήσει την ομάδα στη Football League, είναι τεράστιο και δύσβατο

Α.Δ.»