Πολίτης: «Τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Κισσαμικού έκανε ο νεαρός πορτιέρε στο ματς με τον Πανιώνιο (3-0).

Θετικό ντεμπούτο με τη φανέλα του Κισσαμικού έκανε ο Δημήτρης Πολίτης, που κράτησε απαραβίαστη την εστία του απέναντι στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (3-0) ο νεαρός γκολκίπερ δήλωσε τα εξής:

«Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη σήμερα, απέναντι σε μία ιστορική και μεγάλη ομάδα της Ελλάδας και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση μόλις από τη 2η αγωνιστική. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου αλλά και στους προπονητές μου, που μου δόθηκε η ευκαιρία για να αγωνιστώ για πρώτη φορά με τη φανέλα του Κισσαμικού. Ήταν μία νίκη ψυχολογίας και τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα, να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι, για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο και να κάνουμε μία νέα αρχή, γιατί η θέση στην οποία είμαστε δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια».

Για το ντεμπούτο του απέναντι σε μία ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά: «Ήταν λίγο περίεργο το συναίσθημα, γιατί από εκεί ξεκίνησα. Ήμουν 9 χρόνια σε αυτή την ομάδα, αλλά εντάξει, η ζωή συνεχίζεται και προχωράμε παρακάτω…»

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα για τον αγώνα που δίνει ο πρώην συμπαίκτης του στη Ζάκυνθο Λεωνίδας Κουτσούκης: «Θέλω να πω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε δίπλα στον Λεωνίδα Κουτσούκη και εύχομαι να βγει νικητής από αυτή τη μάχη που δίνει…»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook