Φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με 10 παίκτες ο Α.Ο. Χανιά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Έρχονται μεταγραφικές εξελίξεις στην Χανιώτικη ομάδα.

Εβδομάδα σημαντικότατων εξελίξεων διαφαίνεται ότι θα είναι αυτή που θα ακολουθήσει για τον Α.Ο. Χανιά σε επίπεδο αλλαγών στο έμψυχο δυναμικό. Ολα αυτά, τη στιγμή που υπάρχει μάλιστα στο πρόγραμμα το παιχνίδι με τον Πανθρακικό εκτός έδρας την προσεχή Τετάρτη 4/1.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που έχει εκδώσει ο Α.Ο. Χανιά, προαναγγέλοντας την πραγματοποίηση μεταγραφών, όπως γίνεται γνωστό, οι παίκτες αυτοί θα μπορούσαν να έρθουν στις αρχές της νέας εβδομάδας ώστε να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους. Πρόκειται για παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε Β’ και Γ’ Εθνική και που στόχος είναι να μετατρέψουν σε πιο ανταγωνιστικό το ρόστερ του ΑΟΧ.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΑΟΧ έχει συμφωνήσει προφορικά με 10 παίκτες, ένας εκ των οποίων όπως επιβεβαιώνει η διοίκηση της ομάδας είναι ο Βραζιλιάνος Εγκον, ο οποίος θα περάσει σε πρώτη φάση από ιατρικές εξετάσεις.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι η άφιξη ενός τόσο μεγάλου αριθμού ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του ΑΟΧ θα δημιουργήσει αποχωρήσεις, που ουσιαστικά είτε έχουν ήδη πραγματοποιηθεί (Μάνιας) είτε προδιαγράφονται (π.χ. Σιάννης).

Αυτό που απομένει λοιπόν είναι να έρθουν οι νέοι παίκτες στα Χανιά, να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους και κατ’ επέκταση να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας. Πολύ δύσκολο πάντως φαίνεται κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών να καταφέρουν να παίξουν την Τετάρτη στην Κομοτηνή, χωρίς αυτή τη στιγμή πάντως τίποτα ν’ αποκλείεται.

Πηγή: athlitko.gr

Ταχύτατες αναλήψεις εντός 24 ωρών. Stoiximan.gr.