Τσερκέζος: “Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι αισθανόμαστε ικανοποιημένοι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Με το γκολ του Μάριο Μαρτίνεθ ο Κισσαμικός… έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan.gr FOOTBALL LEAGUE.

Ο Δημήτρης Τσερκέζος μίλησε για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών της Χανιώτικης ομάδας στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Μάλεμε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε αφενός την κούραση από το παιχνίδι του Κυπέλλου που παίξαμε την Πέμπτη και αφετέρου τη δυσκολία του παιχνιδιού –όπως όλα στην κατηγορία είναι δύσκολα- απέναντι σε μία ομάδα που ξέραμε ότι θα έρθει να αμυνθεί μαζικά, για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί παίζοντας εκτός έδρας.

Νομίζω ότι έτσι όπως πήγε το παιχνίδι αισθανόμαστε ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά παρ’ όλα αυτά ήμασταν οι πρωταγωνιστές στο παιχνίδι, σε όλα αυτά τα 94-95 λεπτά που παίξαμε.

Ο αντίπαλος έβαλε ένα γκολ τυχαίο, από μία στημένη φάση και δεν απείλησε σε καμία περίπτωση την εστία μας. Θέλω να σταθώ στην προσπάθεια όλων των παιδιών μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, να τους δώσω συγχαρητήρια και συνεχίζουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έχουμε τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη.

Δεν μπορούμε να σταθούμε στην ισοπαλία, θέλαμε τη νίκη, αλλά τώρα τελείωσε. Τελειώνοντας θέλω να εκφράσω τη συμπαράσταση τη δική μου και όλων των παιδιών στον προπονητή μας, για τον χαμό της μητέρας του.

Τα συλλυπητήριά μας και είμαστε δίπλα του».

Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook