Ραούλ Μπράβο: «Περιμένω τον Άρη»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Κωστένογλου τελείωσε από τον Άρη τον Ραούλ Μπράβο και τον Χρήστο Ιντζίδη με τον Ισπανό μπακ να απαντά πως περιμένει την ΠΑΕ για τις εξελίξεις.

Ο προπονητής του Άρη μάζεψε χθες τους παίκτες στα αποδυτήρια και είπε στους Ραούλ Μπράβο και Χρήστο Ιντζίδη πως δεν τους υπολογίζει και να μαζέψουν τα πράγματά τους και να αποχωρήσουν από το Ρύσιο.

«Η απόφασή μου είναι αυτή και δεν θα μπω σε διάλογο. Ο, τι πρόβλημα έχετε να πάτε στον Πρόεδρο», είπε ο Κωστένογλου με την απόφαση του για τον Ραούλ Μπράβο έχει να κάνει με την εμφάνιση του στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στα Τρίκαλα, με τον Κωστένογλου να θεωρεί ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη του προς τον ίδιο, αλλά και το ότι τον επανέφερε στο αρχικό σχήμα.

Κυκλοφορεί το σενάριο να σταματά το ποδόσφαιρο ο Ισπανός μπακ και να παίρνει διοικητικό πόστο στην ΠΑΕ Αρης. Πάντως, για αυτό το ενδεχόμενο ο Ραούλ Μπράβο είπε στη Live Sport:

«Το να αποφασίσω να τερματίσω την καριέρα μου είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Προς το παρόν παίζω ποδόσφαιρο. Όσο για το αν θα αναλάβω αργότερα θέση στη διοίκηση του Άρη, δεν ξέρω. Να ξεκαθαρίσουμε αρχικά τον ρόλο μου στην ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook